Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet amögött, hogy a férfi már többször megcsalta az élettársát, most meg hirtelen elveszi?
Tartós lehet-e a házasság? Évek óta vannak együtt,eddig a pasi nem tartotta fontosnak az esküvőt,többször meg is csalta a nöt,de a legutóbbi kaland után eldönti hogy megházasodik? Nem logikus számomra.
(Egy ismerősömről van szó)
Akit hajt a vére az nagyon nehezen tartja kordában,de nem lehetetlen.
Saját tapasztalat,nem dugok félre,de ha nincs meg a napi flört,akkor nem is érzem jól magam a bőrömben:D
De,azt is én írtam,csak régebben. De tegnap kiemeltem és véletlenül egy oldalra kerültek...:D bocsi
jó megfigyelő vagy egyébként....:)
Lány vagyok és egy fiú haveromról van szó,igazából én tudom ezeket a dolgokat,de a barátnője nem. Csak sajnálom szegény csajt hogy egy ilyen alakhoz megy hozzá. elmondani viszont eddig még nem mertem a csajnak a dolgot. De egyre közeleg az esküvő. Nem tudom mit csináljak :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!