Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol van az a Férfi, aki szenvedélyesen, odaadóan szeret?
Én átérzem a problémád.
Én is 16 voltam, mikor egy hasonló kaliberű FÉRFIRA vágytam. végül találtam is egyet, internetes társkeresőn, akivel a mai napig boldogak vagyunk! Ha nm zársz ki lehetőségeket, próbálkozz neten, hátha neked is szerencsét hoz!
Tudom, sokan mondják, hogy veszélyes, de élőben is ugyanolyan idiótákat lehet összeszedni, ugyanúgy hazudhat neked és megerőszakolhat.
22/L
Nem vagyok nagy valaki, de tudok szeretni... Én inkább azt a kérdést tenném fel, hogy hol van az a lány, aki ezt őszintén igényli és méltányolja. :S
Ezekhez a tulajdonságokhoz például mit szólsz?:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
Én is oylan férfi vagyok!
Csak te 10 évvel fiatalabb vagy nálam és nem tudsz főzni,sexben sem nyújtanád azt amit egy igazi nő nyújt,és még a szüleidtől is csak elkéne kérni otthonról,ja meg pedónak is néznének.
Szóval itt vagyok ,csak ki vagyok lőve! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!