Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy gyönyörű barátnőm akit már kicsit több mint egy éve odaadóan tiszta szívből szeretek, ő is azt mondja hogy szeret de ez inkább csak szavaiban nyilvánul meg és kevésbé pedig a tetteiben! Mit tegyek? Valami megoldás van erre esetleg?
Figyelt kérdés
Talán csak tetteti hogy szeret, vagy csak ennyire tudja kimutatni? Nagyon el vagyok keseredve! Nem akarom hogy így menjen tovább, de azt se hogy vége legyen!2009. márc. 29. 16:12
1/8 anonim válasza:
Mondd meg neki, hogy ne mondja, te látni szeretnéd ezt. Foglalkozz vele kevesebbet, hátha észreveszi magát, hogy neki is tennie kell bizony ezért a kapcsolatért.
2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ ! :-D
Az csak a gond hogy már vagy kétszer beszéltünk vele erröl.
A beszélgetés után kb.3-4 napig jobbak voltak a dolgok de utána minden a rég kerékvágásba visszakerült. :-(
2009. márc. 29. 16:23
3/8 anonim válasza:
Hát az exemmel hasonlóan voltunk. Ő egyszerűen ilyen volt, nem mutatta ki az érzelmeit... Aztán most elvesztett és ráébredt a hibáira... Éreztesd vele h ő is elveszíthet téged. Ha szeret, akkor úgyis foggal-körömmel fog kapaszkodni beléd.
4/8 A kérdező kommentje:
Köszi :-D
2009. márc. 29. 16:44
5/8 A kérdező kommentje:
És hogy éreztessem vele hogy elveszíthet?
Nem akarom nagyon megbántani mert, nagyon szeretem!!
2009. márc. 29. 16:45
6/8 anonim válasza:
Próbálj vele egy kicsit romantikázni:) Én is ilyen vagyok,nehezen mutatom ki amit érzek,idő kell amíg feloldódok és ez csak úgy sikerül ha a párom is érezteti velem hogy szeret.Símogasd,becézgesd sokat,ha így sem reagál semmit akkor passz.De ez nem valószínű.
7/8 A kérdező kommentje:
köszi :)
Egy év nem volt elég a feloldódáshoz... :-(
2009. márc. 29. 17:40
8/8 anonim válasza:
Bocs de írás közben elfelejtettem hogy már egy éve vagytok együtt..:D Sztem ő ilyen típus,de ha ez nem tetszik mondd meg neki nyíltan,mert így csak feleslegesen hergeled magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!