Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol van az a Férfi, aki szenvedélyesen, odaadóan szeret?
Nem fogok azzal a sablondumával jönni, hogy ilyen vagyok. Mert egyáltalán nem biztos, hogy te olyan vagy, aki kihoznád belőlem ezt. Mert ehhez szükség van a lányra is, másként nem megy.
A múltban akikért odavoltam, rendszerint lekoptattak különféle indokokkal. Egyiknek fiatal vagyok, másnak csendes, túl visszahúzódó, esetleg jó lettem volna neki, csak nem akarta veszélyeztetni a kettőnk barátságát... Csak gondolj bele, hogy mindennek milyen hatása lehetett.
Tudok szeretni. Nem is akárhogy. Megbízható is vagyok, egyébként komoly és felelősségtudatos. Nem is tartom magam egy unalmas embernek, főleg, ha jó partner a másik fél. És mégis egyedül vagyok. Mert unom azt, hogy a környezetemben élő lányok vagy felületesek, gyerekesek, tisztelet a kivételnek (akinek pedig párja van (nem, ez nem gond)).
Hogy érett vagyok-e, vagy sem? Mindenki, aki esetleg ismer, vagy szeretne megismerni eldöntheti a saját fogalomrendje alapján.
20/F
Jelentem kisasszony a barátzónában vagyunk.
Amúgy én 20 évesen sem igazán találok olyan lányt, aki értékelné az odaadást, és nem élne vissza vele (tudom, hogy van ilyen, csak kevés) szóval elhiszem, hogy 16 évesen gondban vagy ilyen téren.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!