Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogy újra szenvedélyesen és szerelemből szeressen?
nem tudom, hogy hány évesek vagytok, tippre 17-18 maximum. A lángot őrizni kell...sok apró dologgal: parfüm, szexi hálóing, spontán dolgok, elejtett simogatások, nem feltétlenül kell mindennap találkozni sem, jót tesz egy kis várakozás stbstb. Én majdnem négy éve vagyok a párommal együtt...elmondhatom, hogy igen, az első másfél év az abszolút rózsaszín szerelmes köd, ezerrel szenvedélyesen, utána ez az enyhülés nálunk inkább mélyülést jelentett. Szeretem, ő is engem...nem mondom, hogy ugyanúgy, mert nem....nem kevésbé vagy jobban, csak máshogyan. Átváltozik az érzés de talán ez természetes is, az ember szülei sem esnek egymásnak két percenként:) Türelmesebbek lettünk, kitartóbbak, de ugyanúgy, ha nem jobban egymásnak tudunk esni, szenvedélyesen. Ne aggódj, csempéssz egy kis spontaneitást a mindennapokba, csábítsd el újra és újra...ez a titok:)
22 L
sok szerencsét, menni fog, hidd el:) nagyon kis dolgokon múlik egy jó kapcsolat és a szenvedély megtartása:) Nálunk mindkettőnknek első komoly kapcsolat volt, mégis nagyon jól működik:)) Az kell, hogy ő férfinek érezhesse magát melletted, te pedig nőnek magad mellette...sokan azt mondják, hogy emiatt tiltólistás a mackónadrág, kócos haj stb, de ez baromság...egy nő ha nőnek érzi magát egy kukászsákban is szexi:D
szóval kitartás kislány, menni fog nektek is, mint nekünk:) Egyébként pont annyi idős vagy mint a hugim:)
22 L
Nagyon szépen köszönöm hogy biztatsz engem, és persze a tippeket is köszönöm! :)
Szerintem menni fog és nem lesz semmi gond! :) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!