Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelemből barátság?
Figyelt kérdés
Mért fontos egy nőnek, hogy megtartson mint barátot? Hogy ne veszítsen el? Most veszem észre, hogy többet kezdett foglalkozni velem, mint amikor együtt voltunk. Persze bizonyos okok miatt ment tönkre a szerelmünk, egyikőnk sem így tervezte, barátként akar megtartani. Mi a célja?2011. szept. 15. 12:51
1/6 napietus válasza:
valamiért összejött Veled :) attól, hogy nem működött a kapcsolat, még értékes embernek tart, ezért szeretne a barátod lenni.
2/6 anonim válasza:
miért kell célja lenni?nem lehetettek barátok?persze van egy mondás h barátságból szerelem lehet de szerelemből barátság sosem...és ez részben igaz,mert az egyik fél többet érez a másiknál,mi is jóban vagyunk féléve hogy szakítottunk,szerintem egyszerűen az élete része voltál és nem akarja hogy eltűnj,de ha te nem akarod hogy jóban legyetek mond meg neki
3/6 A kérdező kommentje:
itt nem arról van szó, hogy jóban vagy rosszban lenni. szeretném, ha elengedne érzelmileg és minden téren, mert vége és mert ez nekem így nem jó. szeretnék boldog lenni és a sebeket nem felszakítani.
2011. szept. 15. 12:59
4/6 BlackSword válasza:
Annyira utálom ezt a női hozzáállást, hogy azért barátok még lehetünk... NEM... Nem a barátod akartam lenni, hanem a pasid... Ilyenkor küldöm el a csajt a búsba...
5/6 anonim válasza:
én sem akarok a volt pasijaimmal haverkodni, barátkozni. köztünk ha volt több utána nem érem be a barátsággal és nem is akarok az lenni neki. általában megszakítom velük a kapcsolatot teljesen.
6/6 anonim válasza:
ha nem akarsz vele jóba lenni mond meg neki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!