Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Smároltam a barátom testvérével, mit tegyek? Nem akarom elmondani senkinek
bazzd xD
sztem mond el mert ha máshogy derül ki sokkal rosszabb lesz...próbáld megmagyarázni neki..:S esetleg ha majd szakitotok és nem mondtad el neki akkor majd elmondja a testvére és azt hiszi h nem is szeretted..mond el
Ha én lennék a pasid helyében és kiderülne (mind1, h te mondod el, vagy más), akkor úgy rúgnálak ki, hogy még tán kacsáznál is. Aztán elbeszélgetnék a kis tesóval is, hasonló hangnemben.
Ez a második dolog, ad egy kis esélyt neked. Ha csak te meg a testvérke tudtok a dologról, akkor szerintem a tesó sem fog semmit elárulni, tekintve, hogy bátyó az ő seggét is szétrugná. Valljuk be, jogosan.
tudom és ez megtörtént borzasztó nagy lelkiismeretfurdalásom van,de tényleg nem tudok ezen már mit tenni!!nagyon szeretem a barátomat mindenben egymás mellett állunk,akkora veszekedésünk még nem is volt,mint aznap este!!csalódtam benne,de nem így akartam!!bárcsak visszatudnám fordítani de nem tudom!!!!:'((( gondolkoztam azon,hogy én szakítok a barátommal és kilépek ebből az egészből,akármennyire szeretem,de a szivem szakadna meg érte!!! :'(((
próbálok nem gondolni arra,hogy mit tettem vagy tettünk,de egyszerűen nem megy!!! :'(((ránézek és rámjön a sírás és,hogy mindent elmondok,de nem megy!!! :'(((
Szerintem mondd el neki, mert könnyebb lenne a lelked. Egy kapcsolatban fontos az őszinteség. Az az alapja. Így ha nem mondod el akkor elveszik a bizalom. Gondolj bele neked jól esne ha nem mondaná el ,ha lenne valami ? Amúgy én a bátyámat jobban meg tudnám bocsájtani mint egy idegent. Mondjuk én bírom bátyám ,meg tudom,hogy nem tenne ilyet ,de szerintem megbocsájtható bűn. Főleg ,ha nem volt egy hosszú smárolás. Ha igen akkor én is elgondolkoznék azon,hogy hogyan tovább... De figyelj vállalnod kell a felelőséget tetteidért. Legyen benned gerinc. Ha olyan hülye vagy már bocs,hogy iszol,akkor számolj a következményekkel. Amúgy nem valami jó kifogás.
18F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!