Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok olyan nő létezik aki hosszú éveken át nem csalja meg a férjét/élettársát?
Én 12 éve vagyok együtt a férjemmel, ebből házasság 8 év. Soha nem csaltam meg, úgy szerettem, ahogy van. Azért beszélek múlt időben, mert nemrégiben bebukott a drága, hogy már pár hónapja belebonyolódott egy kapcsolatba, aminek egyáltalán nem akar véget vetni. Így én lépek ki a házasságunkból.(Pár évvel ezelőtt egyszer már bebukott, volt sírás, rívás, könyörgés, én meg frankón bedőltem neki)
Szóval, ha Úgy érzed, hogy el tudod a megcsalást fogadni, "megbocsátani" akkor legyen, de tulajdonképpen én is azt mondom a saját életem alapján, hogy aki egszer megteszi, az megteszi mégegyszer.
IGEN van olyan aki ezt egyszer teszi meg, azért a korotokat nem ártott volna ha leírod :)
amúgy példának itt vannak anyámék 20 éve vannak együtt és anyumnak apám volt az első, és eddig az utolsó is :D
Én sem csaltam meg a páromat soha, pedig lett volna rá alkalom.
Egyszer ő azonabn a kapcs elején félrelépett, én megbocsájtottam, mert szeretem, azóta rövidpórázon tartom. Ha mégegyszer megtenné én véget vetnék neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!