Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik ilyen? Veletek is volt/van ilyen? Mit tegyek? (bocsi mert nagyon hosszú lett)
Már elmondtam neki, hogy mennyit szenvedtem miatta bár nem olyan részletesen csak, hogy hogy fájt erre azt mondta hogy "nem is érti akkor hogy miért szeretem, ha ő ilyen rossz?" meg amit már írtam hogy "persze mindenért én vagyok a hibás?"
Mivel írtam is, hogy nem akarok rajta kívül mást, már tényleg úgy vagyok vele, hogy egy apró hiba nem mondd el valamit véget vetek ennek,mert eljátszhatta még akkor velem többször is amikor őrülten szerettem de már nem tudnám megbocsájtani megint :(
Mi is két éve vagyunk együtt, és az elején nagyon nagy volta szerelem, azt modnta h leélné vele az életét és fordítva is így gonoltam. aztán egy év után azt mondta h ő szünetet akar meg ilyenek.. kikészültem teljesen, szakítottam vele. nem is beszéltem vele. kezdett enyhülni a szerelem, fájdalom, úgy hogy más fiútól akkor kaptam olyasfajta kedvességet amire vágytam volna tőle. Mégis azt a fiút választottam inkább, akivel már együtt voltunk. azóta nagy a szerelem, én is szeretem már őt megint, csak rózsaszín felhő nélkül, vagyis reálisan. élünk a mának, és majd meglátjuk mi lesz velünk.
szóval még ne szakíts vele, várd meg, hogy milyen lesz, lehet ő is megváltozott tényleg, mint az én párom is. de ha nem változott,azonnal szakíts vele! jobbat érdemelsz.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!