Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem bízik bennem a férjem?
Pénteken volt az esküvőnk, de ma már össze is vesztünk a párommal.
Arról van szó, hogy megtudta, hogy én évekig együtt voltam az egyik kollégámmal.
Elkezdett féltékenykedni, hiába mondom, hogy már semmit sem akarok a kollégámtól. Nem akarok elválni. Sőt a kollégám öt évvel idősebb is tőle.
Mit tegyek, hogy ne kételkedjen az érzéseimben?
Már mi is kételkedünk abban, amit itt előadsz. Három kommenten keresztül nem tudsz konzisztensen beszélni.
Először azt mondod, évekig együtt voltál a kollégáddal, aztán azt mondtad, alkalmi kapcsolatotok volt.
Nem tudod, melyik mit jelent, vagy csak zagyválsz?
Lehet, hogy ezt a terelést máskor is előadod, és ezért válsz megbízhatatlanná.
ez van ha a házasság nem szerelem kérdése hanem csak a következő lépés, amit illik már megtenni..
me' há' idő van mán
13 Nagy valószínűség szerint tudja hogy a pasi is olvassa, és nem azokat a válaszokat kapta amire számított. Ennyi.
Ha a pasinak esze van-kilép most, míg még jobban át nem vágják a fejét.
Ismerek ilyen nőt. 5 emberi élet tönkre tétetele szárad a lelkén.
"Azért nem mondtam el neki mert ez csak egy alkalmi kapcsolat volt."
Évekig tartott az alkalmi kapcsolatod? Basszus, nem nagyon siettétek el, az hétszentség. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!