Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem bízik bennem a férjem?
Pénteken volt az esküvőnk, de ma már össze is vesztünk a párommal.
Arról van szó, hogy megtudta, hogy én évekig együtt voltam az egyik kollégámmal.
Elkezdett féltékenykedni, hiába mondom, hogy már semmit sem akarok a kollégámtól. Nem akarok elválni. Sőt a kollégám öt évvel idősebb is tőle.
Mit tegyek, hogy ne kételkedjen az érzéseimben?
Hát esetleg nem az esküvő utánra kellett volna tartogatnod az efféle meglepetéseket. Öt év azért hosszú kapcsolat!
Ha én nem tudnék ilyen horderejű dolgokról a párom életében, én is megzakkannék!
Rosszul esik neki, hogy nem mondtad el, ez tuti, és persze ha a pasi még most is a kollégád, akkor zavarja is a tudat, hogy nap mint nap együtt vagy vele.
Nehéz menet lesz a bizalmát visszanyerni. Házas vagy, ismerned kell annyira a férjed, hogy tudd, hogyan lehetsz erre képes.
Jah... nem öt évet írtál. Nem tudom, miért olvastam azt.
De amit írtam, azt fenntartom.
Én se hinnék a fazon helyébe.Sőt, hogy megvártad az esküvöt és úgy mondtad meg, ez azt hiszem meg is pecsélte a jövőbeni bizalmatokat:) A legnagyobb marhaságot csináltad, amit egy nő elkövethet, mert csak egy lebegett a szemed előtt-hogy férjhez menj.
Már az is a jellemvonás minuszolásához tartozik, hogy kollégával kezdtél, azon se csodálkoznék, ha kiderülne, hogy még te kajtatsz a kolléga után.
Nehéz menet lesz a bizalmát visszanyerni
1-eske ezek után? Esélytelen.
A világ legbárgyúbb és papucsabb pasija se hinne neki soha többet.
Ami évekig tart, az nem alkalmi kapcsolat.
Nem voltál hozzá őszinte, persze, hogy megroppant a bizalma.
8 kamu:D
Ezen reakciód szerint, esélyes, hogy még kotorsz a másik fazon után, csak neki nem kellettél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!