Miért nem bízik bennem a férjem?
Nem.
Csak leírtam, hogy az én esetemben mi volt az ok.
A kérdés sokkal bonyolultabb. Nem kell megcsalni, pasizni hogy féltékeny legyen a párja. Gondoljon csak vissza? Névnapok, születésnapok, baráti összejövetelek, szomszédolás. Hogy emlékszik? Mindig a párjának szedett a nagytálból először? Mindig Őt kínálta a sütikből először?
Ha italt töltött mindig néki töltött először? Vagy Őt hagyta utoljára. Valójában nem nagy jelentőségűek, azonban egy féltékeny típusú férfi egészen jól kezelhető ezekkel a gesztusokkal.
Vagy olyan is lehet hogy társalgás közben a sógorokkal barátokkal mohón issza a szavukat és viháncol, flörtöl, harsányan kacag. Olyan boldogságot sugároz amit a férjé felé nem tesz meg. Lehet hogy csak kicsit kellene visszafogni magát. Megéri. A távol-lakó, idegen férfiak az újdonság erejével hatnak pár órára, aztán ott is kifogynak. Felöltözik e a férjének? Vagy takarításkor, főzéskor elegendő egy "mackó is:". Vagy kizárólag vendégeknek, vendégségbe öltözködik tetszetősen?
Szóval, nézzen önmaga belső tükrébe, aztán orvosolja a problémát. Megéri, családja van.
Esküvőkön el nem mulasztom inteni az ifjú asszonykákat. Mindenben a férjed legyen az első, mert Ő a legfontosabb számodra.
Legjobb védekezés a támadás.
Ha tényleg abszolút nincs oka gyanusítgatni, akkor ő a ludas. Ne haragudj, nekem az a véleményem, hogy mivel már ilyen régóta házasok vagytok 90% hogy megcsalt már, vagy most csal és téged támad....
9:21
Igazad van abban amit leírtál, de ezeken a vizsgálódásokon túl vagyok. Én anno örök hűséget esküdtem, és mivel nem csak a férjemnek, hanem a legjobb barátomnak, szertőmnek, társamnak, másik felemnek tekintem, mindenben ő volt és most is ő az első. Kitüntetett figyelemmel vagyok iránta, nem ráakaszkodva, de már félszavakból is tudok mindent (vagy nem, de ez most más kérdés) Nem hanyagolom el magam, most is odafigyelek, hogy ne a házisárkány/hárpia, hanem NŐ legyek a szemében, de már ezt is ellenem fordította. Szerinte csak azért teszem mindezt, hogy másoknak tessek. Ilyenkor már a kedvem is elmegy, nem vitázom :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!