Miért nem bízik bennem a férjem?
9:56 totálisan beletrafáltál, mert most vagyok annál a pontnál. Ez a kérdés megfogalmazódott már bennem is, de ha ilyet kérdeznék, az csak olaj lenne a tűzre, kb. annyi választ kapnék: "hát menj, ha neked így jobb." Tudom, h belül nem ezt érzi, de kifelé sosem mutatná. Ismerem jól, ezzel csak megbántanám, azt nem szeretném.
9:50 én intézem minden irodai ügyét, a leveleket is(postai vagy elektronikus), szóval a titkárnője is vagyok :D ez az út nem járható, de jó ötlet, köszi
9:53 eddig sem kutattam a zsebeiben, telefonjában mert megbízom benne, csak nagyon erős kétkedés van bennem, utálok pengeélen táncolni és nem tudom, hova esek majd
ez az email nagyon jó ötlet!
szerintem ezt próbáld ki!de csak finoman puhatolóz.írd hogy régóta kinézted magadnak és hogy ilyen férfira vágytál mindig is blabla.....
tudod te hogy puhatolózd ki!ha megemlíti hogy van felesége és szereti vagy hasonló akkor nincs okod aggodalomra!
Az én ex pasim is kételkedett bennem hogy csalom, és végül ő csalt meg engem :(((
Mi egy koleszban voltunk más szobában. Egyszer nagyon fáradt voltam és bezártam az ajtót, hogy akkor most aludni fogok (hétvége volt)...aztán kopogtak, félálomban voltam gondoltam elmegy majd, kb az 5. perc után kikászálódtam és mivel csak egy póló volt rajtam csak résnyire nyitottam ki az ajtót! Ne tudjátok meg! Baccus azt látni kellett volna... jöttek a kérdések: miért nem nyitottam ki az ajtót azonnal?, miért van bezárva? Miért nincs rajtam nadrág? Aztán mint egy megvadult állat bement a szobába, és elkezdett kutakodni: a szekrényeket végig nézte még az ágyneműtartót is... én meg félálomban voltam, még csak az a gondolat született meg bennem, hogy "mi van?" csak annyit mondtam, hogy "most megnyugodtál?". Aztán jött neki a pofára esés, nem talált senkit és semmit... Akkor és ott ki kellett volna b@sznom, de nem tettem :( Rá 1 hónapra meg röhögve bejelentette hogy le vagyok cserélve, és rá két órával már az új csajával volt... no comment...
Félelmetes.
Érdekes eseményeknek vagyunk tanúi.
Asszonyom!
Ha most Ön különböző próbáknak akarja alávetni férjét, nagy hibát követ el. Ne tegye.
Az előbbiek voltak a legrosszabb tanácsok amit Ön kapott.
Vigyázzon a házasságára.
Arany mondás:
Uram!
Ments meg engemet a barátaimtól.
Ellenségeimmel magam is elbánok.
10:13-as
köszi..
De a történet sajnos itt még nem ért véget..
Sajnos utána meg még "vissza is járkált hozzám", és ígérgette hogy visszajön, jó sokáig... persze csajnak mást mondott így én lettem a ribi az egész fősuli előtt, mert a csaja ezt terjesztette rólam :( pedig ő volt aki belemászott a kettőnk kapcsolatába, bár ami már eleve el van romolva, oda nem igazán kell a 3. fél... Aztán a srác legutóbb múltkorjában e-mailen megkeresett, hogy mi van velem, meg mikor tudnánk chatelni... én belementem, mondván abból nem lesz gondom--- hát kb a 10 mondata után úgy érzetem, úgy kezel mint egy rühes kutyát... azonnal megírtam neki hogy nem tűröm tovább hogy velem így beszéljen / írjon! Úgyhogy KUKA lett a srácnak. Srác meg végképp elfelejtve, max az ilyen esetekben hozom fel, hátha valaki tanul belőle, és nem hiába szenvedtem végig jó pár évet miatta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!