Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem bízik bennem a férjem?

Miért nem bízik bennem a férjem?

Figyelt kérdés
13 éve ismer, 12 éve házasok vagyunk. Soha nem csaltam meg, semmi olyat nem tettem, amiért bármi oka lehetne kételkedni, gyerekeink vannak. És mégis a fejemhez vágja, hogy pasizom és rendkívül féltékeny. Ez a gyanusítgatás és megalázás tönkre fogja tenni az életünket. 2 éve próbálom megbeszélni vele, de semmi eredménye. Miért csinálja? Ti mit tennétek?
2010. szept. 30. 08:48
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
100%
nincs jobb öteltem.. de próbáld ki az ellenekezőjét néhány hétig. Kicsit hanyagold magad... mondván nincs pénz vagy ilyesmi a fodrászodra, új ruhára.. mert a gyerekenek kell. Hátha akkor feltünik neki valami, hogy mindez miatta is van:)
2010. szept. 30. 09:35
 12/39 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem jelenti azt, hogy félrlép. Én is iszonyú féltékeny vagyok, peidg soha nem csaltam meg. És ő se tud változtani ezen. Valószínűleg gond van az önbizalmával, dolgozz ezen, dícsérd meg, bókolj neki, és mondd el sokszor, hogy sosem tennéd meg. Igaz, hogy csak szavak, de ez is sokat számít.
2010. szept. 30. 09:37
 13/39 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki magábol indul ki,nálunk is ez volt annó,engem szekált hogy félrelépek,de persze ő lépett férle volt mikor megjött a kedves nőtöl kaptam virágot őkelme ig nyugtatta meg a lekiismeretét.
2010. szept. 30. 09:38
 14/39 A kérdező kommentje:

9:35 köszi, valahogy változtatok majd, hátha...

9:37 a féltékenységeddel szoktad zaklatni a társad? Ő erre hogy reagál? Ja, és pasi vagy?

9:38 lehet, hogy elkezdek kutakodni a zsebében? Eddig sosem csináltam ilyet. De ha találok valami kompromitálót, összetörök mint egy váza.

2010. szept. 30. 09:47
 15/39 anonim ***** válasza:
Ez is csak egy kérdés: esetleg nem iszogat? (mondom:csak kérdés)
2010. szept. 30. 09:47
 16/39 A kérdező kommentje:
Nem iszogat, a munkájából adódóan nem lehet, mindig józanságra van szükség, minden értelemben. És nem is dohányzik.
2010. szept. 30. 09:49
 17/39 anonim ***** válasza:
77%
Írj neki álnéven egy olyan emailt,(csinálj hamis email címet) amiben leírod, hogy ő szexuális vágyaid tárgya és minél részletesebben írd le, hogy mit akarsz tőle. Ha úgy reagál, hogy vággyal teljes, akkor tudod hányadán állsz.
2010. szept. 30. 09:50
 18/39 anonim ***** válasza:
100%
Ne kutakodj inkább beszélgessetek,mert ha rájön,hogy kutatsz csak rosszabb lesz,tapasztalat.
2010. szept. 30. 09:53
 19/39 anonim ***** válasza:
100%
Nem biztos hogy megcsal. Vannak féltékeny tipusu férfiak, aki már attól féltékeny lesz,ha egy madár esetleg a válladra száll. Valami megváltozhatott benne, valami nem tetszett neki, anno két évvel ezelőtt, amit ő felnagyított a kis csöpp eszével. És tudod mi ebben a legszomorúbb, az hogy te fogsz majd beleunni, mert azért két év alatt oktalanul piszkál téged, számodra is betelhet a pohár. Mond meg neki pont ő az oka, ha esetleg más karjaiba zavar. Na hogy fog erre reagálni?
2010. szept. 30. 09:56
 20/39 anonim ***** válasza:
Előző igem sajnos vannak ilyen pasik aki a levegőre is féltékenyek.
2010. szept. 30. 10:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!