Ha van bennem egy félelem, hogy ha férjem meghalna, hogyan tartanám el a gyerekeim, magam, a háztartást, ezt hogyan tudnám kezelni? Benned volt ilyen?
Szerintem mindenkiben felmerül néha félelem, hogy ha a párja vagy ő meghal, mi lesz a gyerek(ek)kel. Engem gyerekvállalás előtt is foglalkoztatott ez.
Mi is igyekszünk félretenni vészhelyzetre, van biztosításunk és nekem emellett még ezért fontos, hogy én egyedül is piacképes legyek, tehát tényleg több lábon álljunk anyagilag, ne csak a férjemén. Plusz fontosak a normális családi kapcsolatok - nagyszülők, testvérek, unokatestvérek - akik nálunk szintén biztonsági hálót jelentenek (mi is nekik).
Köszönöm! :)
Én is arra gondoltam, hogy ha tanulok, hátha jobban tudok majd állást találni, ha lejár a gyes.
Bár attól is félek, hogy hiába a sok tanulás, eddig se kellettem sehova, mert mindenhol a kapcsolat kellett még ott is, ahol ott dolgoztam már, de mégis az lépett előrébb, aki jóban volt a megfelelő emberrekkel.:((((((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!