Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem nem bízik meg bennem, mit tegyek?
Figyelt kérdés
A férjem képtelen bennem, megbízni, pedig soha nem adtam rá okot. Ő már egyszer megcsalt, de megbocsátottam, viszot én soha nem léptem félre, még csak nem is flörtöltem. Már nem bírom így tovább, nem tudom mit tegyek!2013. aug. 4. 15:14
1/6 anonim válasza:
Ha nem bízik benned + megcsalt hagyd ott a p*csába... Nem érdemli meg az ilyen ember a nőt...
2/6 AkitLáttálÁlmodban válasza:
Ha megcsalt és nem bízik benned akkor szakíts vele. Nem kell erőltetni ezt ha csak rossz dolgokat hozz. Ennek szerintem így nincs értelme.
3/6 anonim válasza:
mondd neki, ha nem hagyja abba, akkor el fogsz válni.
ha ő volt az, aki megcsalt téged és ezek után még ő nem tud benned megbízni, akkor nem hiszem, hogy meg tudna változni, jobbat érdemelsz egy ilyennél :)
24/F
4/6 anonim válasza:
Azért nem bízik meg benned, mert saját magából indul ki. De tényleg!
Volt barátnőm volt barátja is ilyen volt. Folyamatosan betegesen féltékenykedett, eltiltotta a lányt mindentől és mindenkitől, közben pedig ő maga folyamatosan más lányokkal k***gatott, szinte minden nap.
5/6 anonim válasza:
A négyesnél az igazság!
Hidd el, hogy saját magából indul ki.
Szerinte képtelenség megcsalás nélkül élni. Ezt gondolja rólad is.
6/6 anonim válasza:
Most ha cinikus akarnák lenni azt mondanám azért nem bízik meg mert nő vagy. énsem bízom senkiben mert már tul sokszor csesztek át. nem tudsz mit csinálni ez van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!