Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Dobnátok egy lányt a fura...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dobnátok egy lányt a fura perverziói miatt?

Figyelt kérdés

A helyzet az, hogy van egy kedvenc pasi animekarakterem és van róla egy rakat szexuális tartalmú, helyenként meglehetősen abszurd és perverz rajzom/írásom. Illetve nem is az a perverz, amiket a karakter csinál, hanem hogy egyáltalán egy nemlétező 2D-s ürgéről fantáziálok. Ráadásul, gondolom mondanom sem kell, hogy élvezem is. :/ (Nem végzek mellé pótcselekvést, egyszerűen már a puszta gondolat is izgat, ahogy elképzelem őt egy-egy ilyen szituációban.) Az meg már csak "hab a tortán", hogy az illető erősen androgün jelleget mutat, ergo finom, lányos arca van, nagy szemei, hosszú haja, ugyanakkor széles vállai, enyhén izmos teste, valamint karcsú dereka, széles csípője, formás combjai és kerek feneke.

Mielőtt még: 18 már elmúltam egy ideje, szóval nem vagyok kislány, max. lélekben, bár ilyen fantázia mellett... már a fene sem tudja mi vagyok.

A legrosszabb az, hogy úgy érzem a kapcsolataimra is hatással van, ugyanis őt keresem minden pasiban, többnyire sikertelenül. Hiába lennének érdeklődők, 90%-ukat rendre elüldözöm magam mellől/ignorálom, tekintve, hogy nem ütik meg az általam kívánt "szintet", ergo nem hasonlítanak arra a figurára.

Volt egy srác, akibe beleszerettem, ám egyszer csak váratlanul, egy szó nélkül lelécelt. Megvan rá az esély, hogy amiatt, mert megtalálta egy-két ilyen rajzomat a neten és azt gondolván, hogy beteg vagyok, elhagyott? Illetve ti elhagynátok a barátnőtöket, ha kiderülnének róla efféle "finomságok"?

2014. jan. 16. 01:07
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/74 anonim ***** válasza:
Küldesz egy képet? Amúgy szerintem belefér, egy idő után "kinövöd", vagy elfelejted (persze ha el akarod).
2014. márc. 15. 23:36
 62/74 anonim ***** válasza:

Ha már randizunk és akkor derül ki,az nem szakító ok,amíg nem esel túlzásba,viszont ismerkedésnél lehet átgondolnám. Egyik exemnek is mánája volt valami anime karakter,és parókát akart rám tetetni.

Félre értés ne essék,tolerálom hogy tetszik neki adott karakter,de én se öltöztetem a barátnőimet arany-bikinbe.

Szóval csupán rossz tapasztalatok miatt is,átgondolnám.De feltétlen nem szakító ok.

2014. márc. 16. 00:31
 63/74 anonim ***** válasza:

Ha még nem késtem el,esetleg elküldenéd egy razjod?:)

Szerintem nem szakìtò ok.Ahoz képest hogy nekem mik jutnak néha eszembe ez semmiség:D

2014. márc. 16. 09:57
 64/74 anonim ***** válasza:

Mért lenne szakító ok?

Szeretnéd ha pasid beöltözne ennek a figurának?

2014. márc. 16. 18:14
 65/74 A kérdező kommentje:

Isten ments! Hacsak az illető fizikai adottságai (a hajat, frizurát leszámítva, mert azon ugyebár parókával könnyen lehet segíteni) nem hasonlóak az általam leírtakhoz, akkor inkább nem akarom én azt látni, mert inkább lenne illúzióromboló, mintsem szexi.

Előbb öltöznék be én magam ennek a karakternek. Isten bizony, személyes bakancslistám szerves részét képezi eme terv, pusztán anyagi akadálya van részemről. Mielőtt még bárki is furcsállná a dolgot (illetve furcsállni azt lehet, de akkor max. a magyarázatom tudatában :D ), ennek semmilyen szexuális vonzata nem lenne részemről, pusztán személyes okokból öltöznék be ennek a figurának, elvégre, mint karakter, közel áll hozzám és szíves örömes ökörködnék a bőrében egy fél nap erejéig. :)

2014. márc. 26. 21:57
 66/74 anonim ***** válasza:
Küldjél képet légyszi, nagyon érdekel :)!
2014. ápr. 14. 20:59
 67/74 anonim ***** válasza:
48%
Én nem dobnálak,sőt ha egy rohadt nagy korbáccsal ütlegelnéd a szomszédot,még élvezném is !
2014. jún. 1. 07:45
 68/74 anonim ***** válasza:
Az utolsó 4 oldalt már csak végiggörgettem link után kajtatva, sikertelenül! :( Itt mindenki képet akar! Jöhet akár priviben is :D
2014. jún. 13. 23:25
 69/74 A kérdező kommentje:
Eleinte még küldtem is pár embernek, aztán ráuntam, mivel jó, ha 6-7 emberből 1-2-től kaptam visszajelzést, gondolom nem erre számítottak. :D Így meg, valljuk be, elég unalmas a dolog. :/
2014. jún. 13. 23:29
 70/74 anonim válasza:
Én is kérek képet :)
2014. jún. 14. 02:09
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!