Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dobnátok ezért a csajotok?
Ezért tuti nem.
A múlt már elmúlt
Meg tudlak érteni, nem túl könnyű helyzet.
Az, hogy könnyűvérű volt, pontosan mit jelent? Hűtlen volt az eddigi párjaihoz?
Az előző hozzászólók azt írták, hogy ne törődj a múltjával, de én ezt pont ellenkezőleg látom.
Ha valaki hűtlen, az nem csak azt jelenti, hogy nem szereti eléggé a párját, hanem hogy hazug és megbízhatatlan.
De ha tegyük fel, az előző partnereit megcsalta és ezt azzal magyarázza, hogy őket nem szerette annyira, mint téged, akkor mit gondolsz, mire számíthatsz tőle hosszútávon? Ha mondjuk már öt-hat éve együtt lesztek és nem lesz olyan heves a tűz kettőtök között. Vajon akkor is képes lesz a hűségre vagy akkor már nem fog annyira számítani, hogy egykor odavolt érted?
Persze nem feltétlenül múlik el a szerelem/szeretet két ember között, de ha saját bevallása szerint is könnyűvérű, akkor nehezen tudom elképzelni, hogy megváltozik. Kutyából nem lesz szalonna...
31/N
Igen, azért azt szerintem mindenképp jól teszed, ha szkeptikus vagy. Csak azért, mert ennyire sose szeretett senkit. Hányszor hallottam ezt, meg azt is, hogy ekkorát még sosem csalódtam senkiben mint benned. Vannak nők, akik hajlamosak eltúlozni dolgokat :) Az illúziók szépek, de a tények meg tények. Szóval adj neki esélyt, de ne hagyd, hogy totál elcsavarja a fejed, mindig csak ésszel, ez a fontos, ha az ember nővel kezd. :)
27/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!