Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dobnátok ezért a csajotok?

Figyelt kérdés
Röviden annyi hogy, egy fél éve járunk, elbeszélgettünk és kiderült hogy régebben mikor még nem ismert eléggé könnyű vérű volt. Aztán jött a szöveg meg a sírás, hogy ennyire sose szeretett senkit mint engem meg blablabla... Csak hogy ez engem nagyon elgondolgatott, azt tény hogy szeretem de nem tudom mit tegyek, mindig is igyekeztem az ilyen lányokat elkerülni és most tessék...
2013. febr. 19. 19:38
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
93%
Megcsalt? Mert én pl lesz*rnám, hogy előttem mit csinált.
2013. febr. 19. 19:39
 2/16 anonim ***** válasza:
53%
Fél év után tudtál meg a múltjáról részleteket? Az igen...
2013. febr. 19. 19:39
 3/16 anonim ***** válasza:
Ezt csak te tudod eldönteni. Megbízol benne vagy nem? Ha megrendül a bizalmad iránta, akkor az már nagyon rossz előjel.
2013. febr. 19. 19:40
 4/16 anonim ***** válasza:
88%
az a múltja. Ne azzal foglalkozz, hanem a jelennel. És mivel bízik benned ezért el merte mondani hogy milyen volt. Ne a múlt alapján ítéld el, mindenki követett el hibákat régen, és fog is még. A jelennel törődj. Szereted? Érzed hogy szeret? akkor ne dobd ki.
2013. febr. 19. 19:40
 5/16 anonim ***** válasza:

Ezért tuti nem.

A múlt már elmúlt

2013. febr. 19. 19:41
 6/16 A kérdező kommentje:
Lehet eltúlzom a dolgot... köszönöm a válaszokat.
2013. febr. 19. 19:43
 7/16 anonim ***** válasza:

Meg tudlak érteni, nem túl könnyű helyzet.

Az, hogy könnyűvérű volt, pontosan mit jelent? Hűtlen volt az eddigi párjaihoz?

Az előző hozzászólók azt írták, hogy ne törődj a múltjával, de én ezt pont ellenkezőleg látom.

Ha valaki hűtlen, az nem csak azt jelenti, hogy nem szereti eléggé a párját, hanem hogy hazug és megbízhatatlan.

De ha tegyük fel, az előző partnereit megcsalta és ezt azzal magyarázza, hogy őket nem szerette annyira, mint téged, akkor mit gondolsz, mire számíthatsz tőle hosszútávon? Ha mondjuk már öt-hat éve együtt lesztek és nem lesz olyan heves a tűz kettőtök között. Vajon akkor is képes lesz a hűségre vagy akkor már nem fog annyira számítani, hogy egykor odavolt érted?

Persze nem feltétlenül múlik el a szerelem/szeretet két ember között, de ha saját bevallása szerint is könnyűvérű, akkor nehezen tudom elképzelni, hogy megváltozik. Kutyából nem lesz szalonna...

31/N

2013. febr. 19. 20:02
 8/16 A kérdező kommentje:
Nem csalta meg őket tudtommal. Csak szex kapcsolatai voltak meg egy éjszakás kalandjai és sok pasija. Tudom, hogy felesleges a múlton rágódni mert már elmúlt. De ez kész még fel kell dolgoznom...
2013. febr. 19. 20:06
 9/16 anonim ***** válasza:

Igen, azért azt szerintem mindenképp jól teszed, ha szkeptikus vagy. Csak azért, mert ennyire sose szeretett senkit. Hányszor hallottam ezt, meg azt is, hogy ekkorát még sosem csalódtam senkiben mint benned. Vannak nők, akik hajlamosak eltúlozni dolgokat :) Az illúziók szépek, de a tények meg tények. Szóval adj neki esélyt, de ne hagyd, hogy totál elcsavarja a fejed, mindig csak ésszel, ez a fontos, ha az ember nővel kezd. :)

27/f

2013. febr. 19. 20:19
 10/16 anonim ***** válasza:
És akkor mi van ha sok pasija volt, meg egyéjszakás kalandjai? Legalább akkor már "kiélte" magát, nem akar majd kalandozni, mert már túl van rajta...Egy pasinál bezzeg tök elfogadott dolog ez, de egy nőnél már mindjárt problémát csinálnak belőle és megvetik...Ezt továbbra se értem.
2013. febr. 19. 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!