Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, titeket zavarna ha a csajotok már automatikussan elvárná tőletek hogy mindent ti fizettek?
A 4-es válasz után én is elbizonytalanodtam, hogy pontosan mit is akar a kérdező. A kérdést mintha a fiúktól kérdezné, a választ meg a lányoktól.
Fiú szemszögéből válaszolok: általában fizetem, ha a barátnőm eszik vagy iszik valamit, moziba megyünk stb. Ha mondjuk együtt lakunk és kaját veszünk, elvárom, hogy ő is fizessen valamit (tudok olyat, hogy a fiú fizetett mindig vásárláskor).
De volt arra példa, hogy egy nagyobb társasággal ültünk be inni, a barátnőm pedig elég sokat ivott, a barátnői miatt. Pár italt kifizettem neki, de nem az összest.
Marhára nem hagynám, tegyék a kis pénzüket, ahová akarják. Aztán meg panaszkodnak, hogy "jaaj, ezek az anyagias nők" :D Most erre mi a megoldás? Vagy nem hagyom fizetni, vagy teszek a véleményére?
Középutat nem ismernek? Én megszabtam ezt, eldöntöttem, hogy kölcsönösen meghívjuk egymást, vagy fele-fele, vita nem lehetett, pont. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!