Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy kapcsolatban mi a természetes? Ti hogyan fizettek?
Bocsi a hülye kérdésfeltevésért de nem tudom jobban megfogalmazni.Szóval a párotokkal ha elmnetek valahová vagy akár több napig vagytok együtt a másiknál hogyan oldjátok meg a kaja megvásárlását?Egyszer ő fizet egyszer ti vagy minden felesben megy?Ha elmentek kajálni valahová mindenki fizeti a saját részét vagy hogy szokott lenni?
Köszi előre is a normális válaszokat!:)
Sztem az elején kicsit hagyni kell a fiút, de utána már te is fizesd a részed, vagy ha nagyon ragaszkodik hozzá akkor felesben!
Van egy ismerősöm aki soha smemit nem fizet és mindent abarátja áll :S nem tudom felfogni h h nem veszi észre magát
Nem sokat szoktunk így eljárkálni, meg nem is nagyon puccos helyekre (mindketten 18 alatt vagyunk tehát szerintem érthető:)). Pl. elmegyünk Mekibe, ott ő fizet, ha moziba megyünk, ott is :) De ha egymásnál vagyunk több napig, akkor felesben szoktunk mindent, legyen szó óvszerről vagy kajáról.
17L, 17F
Sztem sem szabad engedni h mindent a fiú fizessen, helytelen :S
Mint ahogy az előző írta, ha pl kajálni meg moziba is mentek egyszerre akkor illik legalább a saját kaját kifizetni, ez az evidens, nem azért vagyunk a másikkal h lehúzzuk.
18/L
Mi am 3 éve vagyunk együtt, és volt már rá példa h pl elmentünk bulizni és ő fizette a belépőt meg piát, de volt olyan is h felesbe, tehát mki a maga részét, ez inkább a jellemző:) de ha pl csak megéhezünk chipsre vagy stb:D akkor ált. akkor is vagy ő fizet v én, de elgtöbbször ő, emrt mikor veszem elő a pénzt, akkor ő is és mondja h majd ő.Tehát ilyeneknél szabad engedni sztem, csak ne legyen rendszeres h ált. ő fizet
Mi úgy szoktuk, hogyha elmegyünk valahova, akkor egyszer ő, egyszer én, általában aki kitalálta a dolgot. De mivel ő már dolgozik, én még nem, többször van olyan, hogy ő fizet.
22L
Illik előre megbeszélni, hogy ne legyen belőle kellemetlenség.
Bár régi szokás, hogy a férfi fizet, ha a nő nem ad a kasszába semmit, "visszatetszőnek" tűnhet.
(Most tanulok protokollt...)
Szerintem amíg tanultok, és nem a saját, hanem a szüleitek pénzét költitek, addig mindenki fizesse a magáét, nem kell a szüleiteknek egy idegent is leltartani, mert végülis ezt teszik, ha a barátnőtökre költitek a pénzüket.
Egy felnőtt, dolgozó férfi viszont eldöntheti, hogy mindent ő akar-e fizetni a kapcsolatban.
Egy normális lány persze ezt nem hagyja.
De kezdetben én is szerettem fizetni a párom részét is, aztán erről leszoktunk, elvégre egy hosszú kapcsolatban ez nagyon megterhelő lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!