Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy kapcsolatban mi a természe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy kapcsolatban mi a természetes? Ti hogyan fizettek?

Figyelt kérdés

Bocsi a hülye kérdésfeltevésért de nem tudom jobban megfogalmazni.Szóval a párotokkal ha elmnetek valahová vagy akár több napig vagytok együtt a másiknál hogyan oldjátok meg a kaja megvásárlását?Egyszer ő fizet egyszer ti vagy minden felesben megy?Ha elmentek kajálni valahová mindenki fizeti a saját részét vagy hogy szokott lenni?

Köszi előre is a normális válaszokat!:)

2010. máj. 29. 12:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
57%
A barátommal ha elmegyünk pizzázni, vagy ő fizet, vagy felét én, fagyit mindig más fizeti, és ha csak a boltba ugrunk el, akkor is vagy ő, vagy én fizetünk. üdittőzést is ő szokta.
2010. máj. 29. 13:04
 12/13 anonim ***** válasza:
Amikor megismertem a páromat (80KM-re lakik tőlem légvonalban, amúgy 100KM)annyi pénzem volt csak hogy az útiköltségemet álljam. A kaja rá maradt. De mihelyst lett lehetőségem hogy álljam a chekket, nos akkor álltam és nem fukarkodtam. Ha lehetőséged van álld, de ha neki is, akkor értelemszerűen egyszer Te egyszer Ő... Az életbe is így van. Felesbe mindent, legyen szó gumiról, avagy tablettáról. DV23/F
2010. máj. 29. 13:31
 13/13 anonim ***** válasza:
Nálunk a tablettámat teljes egészében én fizetem. Eleinte ki akarta fizetni a felét, de mondtam hogy nem kell, még kibírom, havi részre lebontva nem olyan sok az. Lényeg hogy kicsit úgy érzi, mintha tartozna nekem, ezért sokszor fizet ő, hiába szeretnék én, nem hagyja. Általában igyekszem felesben fizetni, vagy egyszer én, egyszer ő... Ha pl utazunk valahova kirándulni, akkor sosem kér a benzin pénzbe, pedig mint tudjuk ma már nem két forint egy liter, és nem 10 km-ket szoktunk menni... Ilyenkor mondjuk ha megállunk valahol, én szoktam meghívni ebédelni! Egyáltalán nem szeretem ha mindent ki akar fizetni helyettem! Kicsit rosszul érzem magamat tőle. 20/L
2010. máj. 29. 14:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!