Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dobnátok ezért a csajotok?

Figyelt kérdés
Röviden annyi hogy, egy fél éve járunk, elbeszélgettünk és kiderült hogy régebben mikor még nem ismert eléggé könnyű vérű volt. Aztán jött a szöveg meg a sírás, hogy ennyire sose szeretett senkit mint engem meg blablabla... Csak hogy ez engem nagyon elgondolgatott, azt tény hogy szeretem de nem tudom mit tegyek, mindig is igyekeztem az ilyen lányokat elkerülni és most tessék...
2013. febr. 19. 19:38
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Nem vetek meg senkit, csak más az erkölcsi morálom, nem vagyunk egyformák.
2013. febr. 19. 21:11
 12/16 anonim ***** válasza:
39%
Kutyából nem lesz szalonna. Én nem tudnék benne megbízni. Aki meg azt írta, hogy nem számít, mert a múlt elmúlt, akkor a megcsalásoknak sem kéne számítani. H*lye felfogás.
2013. febr. 19. 21:20
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Igen is számít a múlt. Aki baromságot csinált korábban, az viselje a következményeit a későbbiekben.

Sírás = zsarolás. A sose szeretett még ennyit pedig egy szánalmas kamu duma.

Eleve össze se jönnék ilyennek hosszútávra. Ha korábban mást öt perc ismeretség és két feles után leszopott, akkor nekem ne játssza már az ártatlan jó kislányt, akiért küzdeni kell.

2013. febr. 20. 07:47
 14/16 anonim ***** válasza:
Ez a "kiéltemagát" ez akkora szar szöveg, ezt szerintem semmikép nem érdemes becumizni. Kiélte magát, röhej. Ez tényleg a "Ribanc vagyok, de kimarketingolom", ne olts szét girl, mert tarkón csaplak egy sql táblával :)). A ribanc az ribanc. Nem kell ezt szépíteni. Nem azt mondom, hogy a ribancok rosszak, de ne verjük már át magunkat, hogy még meg is értjük, meg még bólogatsz majd hozzá nem? Megértő is leszel, majd megkérdezed: "Ja igen, te nem vagy ringyó csak az igazit kerested én megértem" :DD Don't be makkarc. :D
2013. febr. 20. 09:16
 15/16 A kérdező kommentje:

:D jól meg mondtad..

Arra jutottam, hogy résen leszek, figyelek, a legapróbb kis jel és sírhat...

2013. febr. 20. 10:09
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2013. febr. 20. 10:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!