Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Dobnátok egy lányt a fura...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dobnátok egy lányt a fura perverziói miatt?

Figyelt kérdés

A helyzet az, hogy van egy kedvenc pasi animekarakterem és van róla egy rakat szexuális tartalmú, helyenként meglehetősen abszurd és perverz rajzom/írásom. Illetve nem is az a perverz, amiket a karakter csinál, hanem hogy egyáltalán egy nemlétező 2D-s ürgéről fantáziálok. Ráadásul, gondolom mondanom sem kell, hogy élvezem is. :/ (Nem végzek mellé pótcselekvést, egyszerűen már a puszta gondolat is izgat, ahogy elképzelem őt egy-egy ilyen szituációban.) Az meg már csak "hab a tortán", hogy az illető erősen androgün jelleget mutat, ergo finom, lányos arca van, nagy szemei, hosszú haja, ugyanakkor széles vállai, enyhén izmos teste, valamint karcsú dereka, széles csípője, formás combjai és kerek feneke.

Mielőtt még: 18 már elmúltam egy ideje, szóval nem vagyok kislány, max. lélekben, bár ilyen fantázia mellett... már a fene sem tudja mi vagyok.

A legrosszabb az, hogy úgy érzem a kapcsolataimra is hatással van, ugyanis őt keresem minden pasiban, többnyire sikertelenül. Hiába lennének érdeklődők, 90%-ukat rendre elüldözöm magam mellől/ignorálom, tekintve, hogy nem ütik meg az általam kívánt "szintet", ergo nem hasonlítanak arra a figurára.

Volt egy srác, akibe beleszerettem, ám egyszer csak váratlanul, egy szó nélkül lelécelt. Megvan rá az esély, hogy amiatt, mert megtalálta egy-két ilyen rajzomat a neten és azt gondolván, hogy beteg vagyok, elhagyott? Illetve ti elhagynátok a barátnőtöket, ha kiderülnének róla efféle "finomságok"?

2014. jan. 16. 01:07
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/74 anonim ***** válasza:
100%

Nem is voltak sokáig együtt.

Megelégelte az unokatesóm,hogy ő csak másodhegedűs.

Nem akart állandóan egy rajzzal versenyezni.

2014. jan. 16. 07:15
 22/74 anonim ***** válasza:
100%
Én nem szeretem, ha folyamatosan másokhoz hasonlítgatnak. Főleg ha egy kitalált figurával kellene versenyeznem.
2014. jan. 16. 07:31
 23/74 anonim ***** válasza:
41%

Teljesen reális énképed van. Majd ha jön végre egy pasi, aki rendesen megcsinál, akkor fog ez változni. Próbálj egy kicsit időseb palival valamit, aki már tudja is, hogymit csinál. Ne a tizen-huszon éves korosztályban adj esélyt legközelebb... Hidd el rögtön különválik a rajongás (de megmarad, s lesz egy valóság, mi mindennél jobb.)

Csak egy tipp volt.

2014. jan. 16. 07:36
 24/74 anonim ***** válasza:
Én nem dobnam,de Megjegyzem, Ugye tudod h az anime karakterek a valo vilagban sokszor jarni sem tudnának? A kinézetük nem lehetséges.
2014. jan. 16. 07:59
 25/74 A kérdező kommentje:

Majd még meglátom. Max. felteszek ide egy erősen "cenzúrázott" rajzrészletet. Bár azt is lehet, inkább PV-ben, már ha valaki igényt tart rá.

17-es: Igen ám, csakhogy nincs a homlokomra írva. :D Szerintem még a tulajdon szüleim sem néznék ki belőlem, hogy szabadidőmben ilyenekkel foglalatoskodom, nemhogy egy vadidegen.

18-as: Na, ettől nálam nem kell tartani. A sok-sok idézőjelben lévő exemmel is majdnem megvolt az együttlét, de mivel éreztem rajta, hogy nem nem szeret viszont és csak egy lennék neki a sok közül, így visszautasítottam. De hangsúlyozom, részemről nem lett volna más akadálya a dolognak, mert én szerettem őt, ennélfogva kívántam is.

19-es: XD A lányok semmi szín alatt nem jönnek be, sőt az extrém módon lányos pasik sem, legyenek akár 2, akár 4 dimenziósak. Van egy rakat másik lányos animés pasi is, de őt leszámítva egyik sem jön be. Ha már inkább emlékeztet travira vagy lányra, mintsem fiúra, akkor eleve felejtős. Ergo nem vagyok látens leszbi, sőt még csak biszex sem.

23-as: Korkülönbség terén a rekordom eddig a 8 év volt, de már azt is rengetegnek éreztem. Volt közös témánk ugyan, de se a palinak olyannyira gáz volt a személyisége, hogy hiába akartam vele az első róla látott kép után összeházasodni, mégis kb. annyira vált "kívánatossá" a szememben, ahogy mindinkább volt szerencsém megismerni, mint egy vödör rothadt, csírás krumpli. A mai napig kiráz a hideg, ha arra gondolok, hogy ennek dacára még csókolóztam is vele. D:

2014. jan. 16. 11:01
 26/74 mayan125 válasza:

A titokzatosságod mindenesetre figyelemfelkeltő, az biztos... Engem is kíváncsivá tettél, pedig én lány vagyok :D

Egy google link priviben? :)

2014. jan. 16. 11:43
 27/74 RhisiartK ***** válasza:
Végre! Nekem jöhet a link a képre, de a karakter neve is kell. Kezdem megint gyereknek érezni magam ettől a nagy kíváncsiságtól.
2014. jan. 16. 13:51
 28/74 anonim válasza:
Nekem is küldenél egy képet vagy valami linket plsssssssss. Nagyon kíváncsi lettem. Amúgy én meg lány létemre yaoikat olvasok tehát megértem az aggodalmad. Szerintem ha tényleg szeret egy srác akkor biztos elfogad olyannak amilyen vagy.
2014. jan. 16. 17:08
 29/74 A kérdező kommentje:

Mi ez a nagy kíváncsiság, lányok-fiúk? :D

Álmomban sem gondoltam volna, hogy ennyi kommentelő lesz, eddig ez a rekordom egy kérdésnél. Köszönöm az eddigi válaszokat (jöhetnek még), mindig szívesen veszem, ha több ember szemszögéből is alkalmam nyílik rávilágítani egy-egy problémára. :)

Akik jelezték az igényüket azoknak a nap folyamán küldök egy rajzrészletet. Ha esetleg valaki felismeri a karaktert arról a megmetszett pikcsörről, minden bizonnyal meg fog lepődni, ugyanis nem éppen egy tipikus bishounen. Mondjuk engem speciel pont ez fogott meg benne. :3 (Csak úgy zárójelben megjegyzem, hogy most is őt rajzolom, csak mert már rég ültem neki rajzolni, de ez már nem 18+-os, arcpirítóan disznó kép, csak egy ártatlan kis tusolás utáni félakt. :'D )

2014. jan. 16. 18:36
 30/74 anonim válasza:
Amúgy még előző vok. Nekem csak a fejemben van ilyen karakter. Még nem rajzoltam le, de viszont gyakran elképzelem h a valós életbe mit csinálna. Meg hasonlók...
2014. jan. 16. 18:42
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!