Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti dobnátok egy ilyen méretű pasit?
dehogyis!
szerintem ideális a farkad mérete, nem kicsi. :)
Hülye vagy te, már ha kigondoltam. Miért dobna? Szerinted a farkadért szeret..? Nem hinném. Ha meg mégis akkor meg bocsi, de egy rib@anc. Szerintem képes vagy rá kielégíteni 11cm-vel is.!
18/F
nekem tetszik a formája is.
nem dobnálak.
F/20
:D :D :D
Nem.Semmi baj vele.
Kis bohóccal is lehet nagy cirkuszt csinálni,és bár nagyon fontos a szex,azért nem minden.
Nem a méret a lényeg. Minden lány más méretű. Nekik is van ,hogy kicsi az ideális.
Hogyha máshol minden rendben van akkor nem fog dobni. Egyébként beszélj vele erről ,hogy téged zavar a méreted. Meg fog nyugtatni mert így nem mehet tovább te koncentrálni fogsz és ennyire sem fog menni.
Isten amekkora szerszámmal megáldott, annak örülj. A sors hozta így, ez ellen nagyon nem tehetsz. Ha valaki meg bele köt valakibe hogy kicsi a micsodája, az egy szánalmas gyökér, hogy nem talál ennél jobb gúnyolást.
Van aki 190 cm magasra nő, van aki 178 cm-re. Ez ugyanígy van a hancúrléccel. Nem nagyon lehet irányítani, a természet alakítja. És amúgy is, ahogy már korábban is írták, a lényeg az hogy a pároknak szeretniük kell egymást, és nem a méret, hanem a módszer számít. Tegyük fel hogy egy fickónak 20 cm de 1 perc után elmegy. A csaj nem nagyon élvezni, de ha 11 cmessel 20 percig kényeztetik, szerintem azt jobban díjazná
De lehet csak én gondolom így. Én is csak emberből vagyok és tévedhetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!