Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, ti dobnátok egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti dobnátok egy ilyen méretű pasit?

Figyelt kérdés
11 cm hosszú a péniszem, hát szerintem elég kicsinek számít.. a barátnőm szerelmes belém(ő mondta, és érzem is).. egyébként egy ilyen érzékeny, megértő pasi vagyok.. szóval dobnátok csak a farkam mérete miatt, ha más minden rendben?
2012. febr. 1. 20:33
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
kicsivel is lehet nagyot alkotni.
2012. febr. 1. 20:34
 2/14 anonim ***** válasza:

dehogyis!

szerintem ideális a farkad mérete, nem kicsi. :)

2012. febr. 1. 20:34
 3/14 anonim ***** válasza:

Hülye vagy te, már ha kigondoltam. Miért dobna? Szerinted a farkadért szeret..? Nem hinném. Ha meg mégis akkor meg bocsi, de egy rib@anc. Szerintem képes vagy rá kielégíteni 11cm-vel is.!

18/F

2012. febr. 1. 20:35
 4/14 anonim ***** válasza:

nekem tetszik a formája is.

nem dobnálak.

F/20

:D :D :D

2012. febr. 1. 20:37
 5/14 anonim ***** válasza:
0%
Nem azért de 14éves vok és fölötte van bár szerintem ezért nem fog dobni... :D máshol van a gond!
2012. febr. 1. 20:39
 6/14 anonim ***** válasza:

Nem.Semmi baj vele.

Kis bohóccal is lehet nagy cirkuszt csinálni,és bár nagyon fontos a szex,azért nem minden.

2012. febr. 1. 20:42
 7/14 anonim ***** válasza:

Nem a méret a lényeg. Minden lány más méretű. Nekik is van ,hogy kicsi az ideális.

Hogyha máshol minden rendben van akkor nem fog dobni. Egyébként beszélj vele erről ,hogy téged zavar a méreted. Meg fog nyugtatni mert így nem mehet tovább te koncentrálni fogsz és ennyire sem fog menni.

2012. febr. 1. 20:45
 8/14 anonim ***** válasza:

Isten amekkora szerszámmal megáldott, annak örülj. A sors hozta így, ez ellen nagyon nem tehetsz. Ha valaki meg bele köt valakibe hogy kicsi a micsodája, az egy szánalmas gyökér, hogy nem talál ennél jobb gúnyolást.

Van aki 190 cm magasra nő, van aki 178 cm-re. Ez ugyanígy van a hancúrléccel. Nem nagyon lehet irányítani, a természet alakítja. És amúgy is, ahogy már korábban is írták, a lényeg az hogy a pároknak szeretniük kell egymást, és nem a méret, hanem a módszer számít. Tegyük fel hogy egy fickónak 20 cm de 1 perc után elmegy. A csaj nem nagyon élvezni, de ha 11 cmessel 20 percig kényeztetik, szerintem azt jobban díjazná

De lehet csak én gondolom így. Én is csak emberből vagyok és tévedhetek.

2012. febr. 1. 20:53
 9/14 anonim válasza:
20:53 teljesen igazad van!Ezt én is ugyanígy gondolom!Ha a csaj emiatt kineveti a srácot,az egy ringyó!Egyébként is nem minden csajnak egyforma méretű a melle,ahogy mondod a természet alakítja így!
2012. febr. 1. 21:10
 10/14 A kérdező kommentje:
Köszi szépen mindenkinek!:)
2012. febr. 2. 17:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!