Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, ti dobnátok egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti dobnátok egy ilyen méretű pasit?

Figyelt kérdés
11 cm hosszú a péniszem, hát szerintem elég kicsinek számít.. a barátnőm szerelmes belém(ő mondta, és érzem is).. egyébként egy ilyen érzékeny, megértő pasi vagyok.. szóval dobnátok csak a farkam mérete miatt, ha más minden rendben?
2012. febr. 1. 20:33
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Amúgy téged zavar ha egy csajnak kicsi a melle? De azon kívül jól néz ki kedves jófej, minden, téged se az fok érdekelni nem?!
2012. febr. 2. 17:27
 12/14 anonim ***** válasza:

Rossz kérdést tettél fel.

A csajt az fogja zavarni ha téged zavar hogy "kicsi".

Önbizalomhiányod van, és az fogja zavarni.

Nincs kicsi, és nagy, akkora amekkora.

Valakinek kicsi, valakinek nem.

Szerintem minden nőnek elég.

Kivétel persze az aki 30 centis vibrátorral játszik.

De azok meg is érdemlik hogy ne tudja őket kielégíteni senki.

21/F

2012. febr. 9. 13:23
 13/14 anonim ***** válasza:

21/F Hatalmas igazságot írtál, egyet értek azzal hogy az önbizalom bizony nagyon nagy úr, főleg egy párkapcsolatba.! Tapasztalatom szerint a legfontosabb hogy saját magad mit gondolsz magadról legbelül, és azt a véleményt valahogy megérzik az emberek.

18/F

2012. febr. 9. 18:20
 14/14 anonim ***** válasza:
Az a kérdés,a nyelved van -e fél méter ?
2014. jún. 1. 07:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!