Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a kapcsolat elején megcsalnának. Megbocsájtanád azért, mert még nincsenek erős érzelmek, vagy dobnátok pont azért mert ha már az elején megcsalt ki tudja mi lesz később?
Figyelt kérdés
2012. máj. 27. 13:29
1/11 anonim válasza:
Benne van a válasz a kérdésben.Dobnám mert már az elején megcsalt.Aki egyszer megcsal meg fog többször is.Főleg ha még meg is bocsátod neki.
2/11 anonim válasza:
A csalás nem megoldás. Egyik fent írt okért sem dobnám ki. Azért dobnám ki, mert hazudott. Mert menekül a problémák előtt. Nekem férfi kell, nem egy kolonc.
22/L
3/11 A kérdező kommentje:
egy ismerősömet a barátja 2 hét után megcsalta, a lány visszacsalta, megbocsájtottak egymásnak, azóta együtt vannak 1,5éve. ezért elgondolkodtató nekem:)
2012. máj. 27. 13:33
4/11 anonim válasza:
KÉt hülye megtalálta egymást. 1,5 év semmi egy párkapcsolatban.
5/11 anonim válasza:
Aki megcsalt sosem szeretett/szeret igazán.
6/11 Advocatus Diaboli válasza:
Elég érdekes felfogásuk van...:D
A barátnőm és én inkább nem csaljuk meg egymást és úgy vagyunk együtt picivel több mint 1.5 éve:)
20/F
Ui.: Megbeszéltük, hogy 1 megcsalás és vége. Vannak dolgok amiket nem lehet megbocsájtani.
7/11 anonim válasza:
ha már az elején megcsal, ezért inkább már akkor kidobom, minthogy később is megcsaljon, mikor már jobban kötődünk a másikhoz
8/11 Csegi89 válasza:
Ez meg már milyen kérdés?? Egy valamire való kapcsolatban a megcsalás abszolút nem játszik!! Sem előbb, sem később,,és abszolút nem megbocsájtható.
22F
9/11 anonim válasza:
én kiraknám. akár az elején csal meg, akár a végén.
10/11 Sziszmanó válasza:
Alap hogy nem csaljuk meg a másikat semmikor sem.
Nem megbocsájtható soha, mi megbeszéltük ha megtörténik magverem mind a kettőt és viszlát!!!! Már 6 és fél éve vagyunk együtt! 22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!