Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a különbség a szerelem és a testivágy+szeretet+erős kötődés között?
a szerelemnél nem tiszták az érzéseid, szerelemnél csak "ő" körüle forog a világ, másfelé nem nagyon..és gyakorlatilag a tenyeréből eszel, és nem tudsz figyelni igazán semmire...amolyan kis bolond vagy...
A SZERELEM = ÁLLAPOT
ami utána marad az erősebb és az tartós!
NINCS GARANCIA SEMMIRE!:)
De igan tarthat sokáig!
Én sosem voltam az exembe szerelmes még is nagyon szerettem és nagyon nagyon túlon túl fontos volt nekem, és majdnem 3 évig együtt voltunk, és minden tökéletes volt...és részéről is!
sokan mondják h úúúú szerelem nélkül kapcsolat úúúú milyen már az jesszusom....ez egy összefoglaló szó a sok sok rózsaszín pillangós érzésre...amolyan fellángolás...
Nem mondom h nem szép dolog! ne érts félre de nem kötelező h az mindenhol legyen....
A szerelmet két részre lehet osztani
Lelki (vagy szellemi?) illetve a Testire...
Ez olyan dolog, hogy egy kapcsolat általában a kettő meglétével teljes. - Persze ha valaki lelkileg nagyon szeret valakit azt a Sex hiánya miatt nem fogja elhagyni...
Viszont a tökéletes kapcsolat titka szerintem e formula együttese.
DE A KÉRDÉSRE A VÁLASZ:
Szerintem szerelmet csak az iránt érezhetsz aki tényleg nagyon nagyon sokat jelent számodra míg a Testivágy+szeretet+erős kötődésnél csak a szeretet egy részét...
Ha úgy értetted, hogy a 4 dolog közt. akkor bocsánat...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!