Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelem és a rajongás közt mi a különbség, melyik miben nyilvánul meg?
Figyelt kérdés
2012. márc. 12. 06:09
1/3 anonim válasza:
Hát néha semmi.
Van az elvakult, rózsaszín ködös szerelem, na én azt nevezném rajongásnak. Nem látod a hibáit, csak a jót látod, tökéletesnek hiszed a párod.
Van a letisztult szerelem, amit itt egyesek szeretetként emlegetnek. Na az az, amikor összecsiszolódtok, megismeritek egymás hibáit, és alkalmazkodtok hozzá. Ezek után valóban nem lesz olyan szenvedélyes a szerelem, hanem inkább harmonikus. De nagyon jó így élni. :)
2/3 anonim válasza:
Van olyan, akinek a társaságában a nap is kisüt és érzem, hogy sose tudnék rá haragudni. Minden pillanat, amit vele töltök, ajándék az égiektől. Ebben érzem azt, hogy nem akarom megváltoztatni a másikat, nem akarom kisajátítani sem, csak látni szeretném, hallgatni, érezni az érintését, ha csak néha, úgy is jó lenne. Valami ilyesmire vágyik mindenki, hogy önmagáért szeressék, nem? Rajongás ez vagy szerelem?
3/3 anonim válasza:
nekem az a szerelem,amikor meglátom az illetőt,és azonnal egyfajta önfeledt boldogság fog el...de nem ilyen ködös micsoda,látom én a hibáit is...de akkor is szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!