Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mit gondoltok az ilyen fiúkról?

Figyelt kérdés

Nem iszik (alkoholt), nem cigizik, s persze nem drogozik. Rendes ,kedves , aranyos ,jóképű, humoros , de tudd komoly dolgokról is beszélni. Közepesen sportos. S mindig azt nézi h a barátnőjének mi a legjobb, nem csalja meg, s nem megy szórakozni csajokkal mikor van barátnője.Tiszteletben tartja a barátnője érzéseit. Van bennem küzdőszellem , h ha vmit akarok akkor elérem(legalábbis egy kapcsolatba s függetlenül az időtől).Ja s azt kifelejtettem h rejtőzik bennem kreativitás s a barátnőm szerint okos is vagyok, s nagyon megértő.

Egyetlen úgymond "hibám" van csak h nem vok vmi gazdag,tehát nincs vmi sok pézem , hisz nem találtam munkát.

(A sorolás felétől át tértem az 1. szám , 1. személybe,de ez tudatosan volt mert nem tudtam magamról tovább úgy beszélni mint egy idegenről:P )

Mielőtt valaki nagyképűnek tartana csak közlöm h ezt a kérdést azért tettem fel mert kiváncsi vok a lányok véleményére, h mit gondolnak az ilyen fiúkról, mivel a barátnőmet sajnos mikor érdeklem mikor nem ...

2009. nov. 27. 14:20
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:

18:48as vagyok..

És igen én 1-2x megiszok a haverokkal EGY sört vagy max 2őt. És nagyon de komolyan nagyon ritkán vagyok részeg. De te igeeen teee mindent elítélsz, jól teszed hogy felakasztod magad tee öntelt b*zi...

2009. nov. 27. 18:51
 42/46 anonim válasza:
18.48.Nem azért,de te is felhúznád magad,ha ilyen baromságokat mondanának neked!
2009. nov. 27. 21:36
 43/46 anonim ***** válasza:
Hahahaha, jó kis válaszok születtek.Majd amikor legközelebb valaki megkérdezi hogy "lányok, milyen fiúk tetszenek nektek?" és vmeik ribanc benyögi hogy "kedves, jó fiú nócigi-nópia" akkor belinkelem ezt :D
2009. nov. 28. 08:41
 44/46 anonim ***** válasza:

Nekem csak az a véleményem, hogy csak a pasik gondolják azt hogy a csajoknak a cigipia jön be. Ennek teljesen a fordítottja igaz. A csajt legtöbbször zavarja ha egy srác bűzlik a cigitől vagy elokádja magát egy bulin mert fullrészegre itta magát. Saját tapasztalat :))

18/F

2009. nov. 28. 13:27
 45/46 anonim ***** válasza:
Sajnos az ilyen ember nem tud élni.. unalmas :S
2009. nov. 28. 22:02
 46/46 anonim válasza:

Valamennyiben egyet kell értenem az előző kommentekkel, de valamennyiben meg is cáfolnám...

Attól még, hogy egy pasi nem piál, nem cigizik és nem szórja felesleges dolgokra a pénzét meg az idejét, nem azt jelenti, hogy ne mtud élni. Őszinté szólva... én mit megadnék egy olyan pasiért, akinek nem az a legfontosabb, hogy azzal fitoktassa magát, mennyi piát lop titokban az apjától, minden órában kijár cigizni és a bulikon kívül jobb szórakozást nem tud elképzelni... :S Számomra ez undorító. Nem vagyok kiráylány, az élet meg nem egy tündérmese - képes lennék elfogadni a szerelmem a hibáival, de ez azért túlzás.

Szerintem nagyon becsülendő, hogy nem akarod "tönkretenni" az életed ilyen ócska szenvedélyekkel, amiket később vagy megbánsz, vagy még jobban űzöd őket, mondván neked most már úgyis mindegy...

Viszont nem lenne rossz azért, ha a negatív tulajdonságaidat is lerendeznéd magadban. Vannak a cigin,drogon, pián... stb.-n kívül is rossz dolgok egy ember életében, amik elfogadhatóak szerintem. Makacsság, irigység, kis önzés... ilyesmi. Sőt, szerintem ezek néha (mértékkel!) nagyon aranyosak tudnak lenni egy fiúnál egy lánnyal szemben.

A barátnődről annyit, hogy ha tényleg szereted, kérdezd meg, mi a baja pontosan, szeret-e ő is úgy téged még, mint te őt... Az is lehet, hogy néha másfelé kacsingat, de ha nincs más, akkro mindenesetre vagy neki te... (nem ismerlek se téged, se a barátnőd - nem sértésnek szántam)

Üdv.! 17/L

2010. ápr. 1. 16:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!