Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mit gondoltok az ilyen fiúkról?

Figyelt kérdés

Nem iszik (alkoholt), nem cigizik, s persze nem drogozik. Rendes ,kedves , aranyos ,jóképű, humoros , de tudd komoly dolgokról is beszélni. Közepesen sportos. S mindig azt nézi h a barátnőjének mi a legjobb, nem csalja meg, s nem megy szórakozni csajokkal mikor van barátnője.Tiszteletben tartja a barátnője érzéseit. Van bennem küzdőszellem , h ha vmit akarok akkor elérem(legalábbis egy kapcsolatba s függetlenül az időtől).Ja s azt kifelejtettem h rejtőzik bennem kreativitás s a barátnőm szerint okos is vagyok, s nagyon megértő.

Egyetlen úgymond "hibám" van csak h nem vok vmi gazdag,tehát nincs vmi sok pézem , hisz nem találtam munkát.

(A sorolás felétől át tértem az 1. szám , 1. személybe,de ez tudatosan volt mert nem tudtam magamról tovább úgy beszélni mint egy idegenről:P )

Mielőtt valaki nagyképűnek tartana csak közlöm h ezt a kérdést azért tettem fel mert kiváncsi vok a lányok véleményére, h mit gondolnak az ilyen fiúkról, mivel a barátnőmet sajnos mikor érdeklem mikor nem ...

2009. nov. 27. 14:20
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
100%
szerintem izgalmas, ha egy pasi néha nem tartja be a szabályokat..vagy kicsit többször nem tarja be:D (nem a megcsalásra gondoltam)
2009. nov. 27. 14:51
 12/46 A kérdező kommentje:

vannak rossz tulajdonságaim is , nem csak amit ideirtam , pl könnyen sértődök , féltékeny vok , s mindig tudok olyan meglepetéseket okozni a barátnőmnek amire nem is számított volna ( ez tudom h jó tulajdonság , de csak azért mondtam h mondjak példát arra h van bennem izgalom is.

Látom összegyűltek azok a csajok akik a részeges , cigis , s BMWs pasikra buknak. Ez van . A rendes pasi már a fenének se kell. Mejek felakasztom magam, nézzétek a HIrdadót, "IZGALMAS" lessz :PP

2009. nov. 27. 14:59
 13/46 anonim ***** válasza:
100%
Ne nézd azt, hogy a lánynak mi a legjobb. Inkább azt nézd, hogy mi a jó Neki, és Neked, tehát csak azt nézd, mi az, ami Neki nem rossz. :) Szerintem ezen kell változtatni.
2009. nov. 27. 15:02
 14/46 A kérdező kommentje:

azt is nézem ami nekem is jó, merthát ami nekem nemjó azt nem is csinálnám :P csak arra értettem h megteszek mindent azért h egy lány jól érezze magát melletem. Persze nem azt h most seggrészegre iszom magam , v befüstölök mint marinéni kéménye mert az ő kéményét is kell helyettesítse vki...

14:46 határozottnak határozott vok , ha nem lennék az akkor nem érném el sohasem amit akarok...

2009. nov. 27. 15:06
 15/46 anonim ***** válasza:
100%

úristen, na kibukott a szar éned :D

teis ugyanaz a primitív gyk társadalom vagy, aki bevan szűkülve. teis vagy. elég rendesen. mert szerinted csak cigis-részeges-bmx-s pasik léteznek, és rendes-ártatlan-muja-csóró pasik. arra álmodban sem gondolsz mi? hogy a 2 típus között és léteznek pasik....

tudod mi a te bajod? az h tesem akarsz valójában ilyen lenni. csak ilyen lettél.

2009. nov. 27. 15:06
 16/46 anonim ***** válasza:
100%
14.49-essel abszolút egyetértek. mellesleg ezek mellett h rendes jókisfiú vagy (amit én is unalmasnak tartok) a könnyen sértődés meg a féltékenység amitől legjobban falra mászok. nem vmi férfias tulajdonság egyik sem. és tényleg, a 2 véglet között is sokminden van. ha vki nem ártatlan jókisfiú nem jelenti azt h nem lehet rendes, normális pasi aki megbecsüli a barátnőjét.
2009. nov. 27. 15:11
 17/46 anonim ***** válasza:
100%
14:46-os vagyok. Képzeld, nem a BMW-s, gazdag húdemenő csávókra bukom, mert nem vagyok egy pénzéhes plázak*rva. Amikor azt írtam, hogy cigi, pia mehet, akkor arra gondoltam, hogy a pasi ideálom mindig olyan "koncertezős", zenész típus. Abszolút nem számít, hogy a srácnak mennyi pénze van, mert a normális lányok a srác értékei szerint döntenek. Nem hiszem, hogy azokkal lenne csak probléma, akik hetente részegre isszák magukat, hanem az olyanokkal is, akik szentnek állítják be magukat néhány sablon rossz tulajdonsággal...általában ők azok, akik a tvben feleséget gyilkolnak:D Amúgy meg. Ha annyira nem érdekelnek más csajok, miért vagy így kibukva, hogy nem nyerted el ismeretlen lányok tetszését? Keresd meg a barátnődet és Neki ecseteld a csodálatos, rendes fiú mivoltodat.
2009. nov. 27. 15:12
 18/46 A kérdező kommentje:

Tudjátok azt pedig nem értem h mér van oda minden csaj a részeges , 0agyú srácokért , akiknek főfoglalkozásuk az h kéményhelyettesítők legyenek ...

Aki meg megiszik a haverokkal 1 sört , az már többet is , merthát a sörözni nem 1 sört inni szoktak elmenni..

S tudjátok a több sör után meg jön az h három haver ül egy asztalnál s az egyikük elmegy ki a wc-re , s a másik kettő meg azon agyal h vajon melyikük ment ki...

De ha a lányok legtöbbjének ez jön be hát istenem , ez van , akkor tik is csatlakozhattok a találós kérdés megfejtőihez...

2009. nov. 27. 15:13
 19/46 A kérdező kommentje:
na mind1. nézzétek a hiradót és vegyetek elő egy láda sört , mert kemény lessz :)
2009. nov. 27. 15:17
 20/46 A kérdező kommentje:
s ha a találóskérdés meglett fejtve majd szóljatok :))
2009. nov. 27. 15:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!