Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mit gondoltok az ilyen fiúkról?
Nem iszik (alkoholt), nem cigizik, s persze nem drogozik. Rendes ,kedves , aranyos ,jóképű, humoros , de tudd komoly dolgokról is beszélni. Közepesen sportos. S mindig azt nézi h a barátnőjének mi a legjobb, nem csalja meg, s nem megy szórakozni csajokkal mikor van barátnője.Tiszteletben tartja a barátnője érzéseit. Van bennem küzdőszellem , h ha vmit akarok akkor elérem(legalábbis egy kapcsolatba s függetlenül az időtől).Ja s azt kifelejtettem h rejtőzik bennem kreativitás s a barátnőm szerint okos is vagyok, s nagyon megértő.
Egyetlen úgymond "hibám" van csak h nem vok vmi gazdag,tehát nincs vmi sok pézem , hisz nem találtam munkát.
(A sorolás felétől át tértem az 1. szám , 1. személybe,de ez tudatosan volt mert nem tudtam magamról tovább úgy beszélni mint egy idegenről:P )
Mielőtt valaki nagyképűnek tartana csak közlöm h ezt a kérdést azért tettem fel mert kiváncsi vok a lányok véleményére, h mit gondolnak az ilyen fiúkról, mivel a barátnőmet sajnos mikor érdeklem mikor nem ...
vannak rossz tulajdonságaim is , nem csak amit ideirtam , pl könnyen sértődök , féltékeny vok , s mindig tudok olyan meglepetéseket okozni a barátnőmnek amire nem is számított volna ( ez tudom h jó tulajdonság , de csak azért mondtam h mondjak példát arra h van bennem izgalom is.
Látom összegyűltek azok a csajok akik a részeges , cigis , s BMWs pasikra buknak. Ez van . A rendes pasi már a fenének se kell. Mejek felakasztom magam, nézzétek a HIrdadót, "IZGALMAS" lessz :PP
azt is nézem ami nekem is jó, merthát ami nekem nemjó azt nem is csinálnám :P csak arra értettem h megteszek mindent azért h egy lány jól érezze magát melletem. Persze nem azt h most seggrészegre iszom magam , v befüstölök mint marinéni kéménye mert az ő kéményét is kell helyettesítse vki...
14:46 határozottnak határozott vok , ha nem lennék az akkor nem érném el sohasem amit akarok...
úristen, na kibukott a szar éned :D
teis ugyanaz a primitív gyk társadalom vagy, aki bevan szűkülve. teis vagy. elég rendesen. mert szerinted csak cigis-részeges-bmx-s pasik léteznek, és rendes-ártatlan-muja-csóró pasik. arra álmodban sem gondolsz mi? hogy a 2 típus között és léteznek pasik....
tudod mi a te bajod? az h tesem akarsz valójában ilyen lenni. csak ilyen lettél.
Tudjátok azt pedig nem értem h mér van oda minden csaj a részeges , 0agyú srácokért , akiknek főfoglalkozásuk az h kéményhelyettesítők legyenek ...
Aki meg megiszik a haverokkal 1 sört , az már többet is , merthát a sörözni nem 1 sört inni szoktak elmenni..
S tudjátok a több sör után meg jön az h három haver ül egy asztalnál s az egyikük elmegy ki a wc-re , s a másik kettő meg azon agyal h vajon melyikük ment ki...
De ha a lányok legtöbbjének ez jön be hát istenem , ez van , akkor tik is csatlakozhattok a találós kérdés megfejtőihez...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!