Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok mit gondoltok a gyereke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mit gondoltok a gyerekes fiúkról? Fiúk is írhatnak h mit gondolnak ha egy felnőtt fiú elég gyerekes

Figyelt kérdés
20 évesen már nem kéne annak lenni nem? elég idegesítő... és változni se akar.. nekem ilyen fiú nem kell:S
2010. márc. 15. 16:36
1 2 3
 1/29 A kérdező kommentje:
ja és mit gondoltok arról h macival alszik?
2010. márc. 15. 16:37
 2/29 anonim ***** válasza:

Hát akkor ne járj vele.

Az én párom 30-on felüli, de még így is olyan kis bolond :D Persze nem gyerekes, de vannak vicces pillanatai. Engem nem zavar, sokkal jobb a kapcsolatunk, nincs stressz stb...

3/29 anonim ***** válasza:
attól függ milyen az a maci!
 4/29 anonim ***** válasza:
búza
2010. márc. 15. 16:38
 5/29 A kérdező kommentje:
na a bolondozás és az ő gyerekessége más.szeretem ha egy fiú nem komoly és fásult de ez már túlzás amit ő csinál..mintha 6 éves lenne. kértem h egy picit nőjön fel de nem akar...mondtam is neki h akkor nem hiszem h lehet köztünk valami és nem is érdekli :S
2010. márc. 15. 16:39
 6/29 anonim ***** válasza:
a hüvelykujját is szopogatja ?:D
 7/29 A kérdező kommentje:
hát milyen? nem kicsi olyan közepes.kb 8 éves koromban aludtam olyannal
 8/29 A kérdező kommentje:
nem tudom:S remélem nem de simán kinézem belőle
2010. márc. 15. 16:40
 9/29 anonim ***** válasza:
:D Mindössze a maci a gond? :D Vagy miben nyilvánul még meg a gyerekessége?
2010. márc. 15. 16:43
 10/29 anonim válasza:
a fiúk mind később érnek...20 éves sráctól elvárható lenne, de én már elfogadtam h arra még várnom kell....ugyanebben a cipőben járok...pedig én vagyok a fiatalabb....nehezen viselem én is...ha nem szeretném, akkor persze nem viselném el, de így....gondold át te is ezt...ha szereted, és a gyerekességével téged nem sért, nem bánt, akkor azt mondom várj, mert idővel be nő a feje lágya...viszont ha nem vagy szerelmes, és idegesít, úgy érzed nincs erre szükséged, akkor lépj tovább....:) egyébként meg ki tudja?? lehet hogyha azt látja hogy a gyerekessége miatt szakítasz vele, és határozott vagy, nem csak azt mondod h "hááát nem hinném h így lesz köztünk vmi" akkor lehet h észhez tér....légy határozott, lényegretörő, ha meg ennyire nem érdekli, akkor meg jobb is így... Az ilyen embert akkor más sem érdekli nagyon, ami téged viszont igen....:)
2010. márc. 15. 16:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!