Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mit gondoltok a gyerekes fiúkról? Fiúk is írhatnak h mit gondolnak ha egy felnőtt fiú elég gyerekes
Figyelt kérdés
20 évesen már nem kéne annak lenni nem? elég idegesítő... és változni se akar.. nekem ilyen fiú nem kell:S2010. márc. 15. 16:36
21/29 A kérdező kommentje:
nem hiszem:D ő akaszkodott rám :) sőt szeretne is még találkozni velem de nekem ez nem jön be:S
2010. márc. 15. 16:57
23/29 A kérdező kommentje:
egy kicsi gyerektől elviselem sőt még jó is.de egy 20 évestől nem
2010. márc. 15. 17:09
24/29 anonim válasza:
de nem is értem mit problémázol rajta...számomra semmi kérdés nem merült föl, egyértelmű h nem kell vele foglalkoznod, építsd le...nem is értem mi itt a kérdés
25/29 A kérdező kommentje:
hát ha esetleg valakinek volt már ilyen.vagy h csak én nem bírom ezt...azért kérdezem h bejön e a lányoknak vagy valakinek.mert nekem nagyon nem
2010. márc. 15. 17:12
26/29 anonim válasza:
nem emo-s véletlenül? Ők csinálnak így mindig :D
27/29 anonim válasza:
Nekem bejön, de én a legtöbb kérdésben a 100ból 1 különböző véleményt képviselem:) De egy átlagembernek valóban nem jön be ez a viselkedés.
28/29 anonim válasza:
Én is sokat járok még huszonéves korom ellenére játszótérre fiúkkal, meg szeretek felszabadultabban gyerekesen viselkedni. Mondd meg neki hogy nem játszol vele, mert a papásmamásban is a fiú fizet:D oké, ez csak az anyagi része. Figyu, úgy tűnik tényleg nem illetek össze, és talán ő ezt ki is élezi a viselkedésével.
Abban sincs semmi rossz hogy nem tudod elfogadni, én is inkább egy biztonságot nyújtó karakán férfit képzelnék el páromnak, nem ilyet. Ez most így alakult.
29/29 anonim válasza:
én 19 évesen szeretem a játszótereket :D
higgyétek el, jó dolog
19/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!