Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mit gondoltok a gyerekes fiúkról? Fiúk is írhatnak h mit gondolnak ha egy felnőtt fiú elég gyerekes
:DDDD Na azért a csúszdázást és a játszóteret nem gondoltam :DDD És a későn érést sem így képzelem el :D Ezek szerint nem bennem van a hiba, hogy az idősebb férfiakra bukom :D
Ha nem hajlandó felnőni és nem érdekli, hogy nem fogsz vele járni hagyd a fenébe. Látszólag tényleg nem izgatja vele akarsz-e lenni, én abban sem kételkedem, hogy ez a viselkedés nem szándékos részéről, mert szerintem ez egy nőnek sem jönne be.
16:50. hát ja:S de 20 éves..
mondtam neki h olyan lányt fog keresni aki szereti az ilyet.mondtam h ezt nem szeretik.és azt mondta h akkor marad a macija
de de szándékos:S meg is mondta
16:51 nem járok vele:) msnen most is mondja a hülyeségeit de ebből nem lesz semmi:S
esetleg valakinek volt már ilyen barátja?
A nyenyenyét is mondja? :DDD Hát ezen sírok :DDDD Te biztos nincs valami gond? Az ilyen elmegy egyszer kétszer poénnak, de hogy valaki szándékosan így érzi jól magát...tuti nem beteg? Most ezt viccen kívül kérdezem.
Mondjuk én továbbra is tartom azt, hogy ez szándékos...lehetetlen, hogy egy egészséges 20 éves fiatal ennyire óvodás korban legyen még.
aha:S a csúszdázós "visításást" nem tudom leírni h csinálta.igen szándékos mondta is:S majdnem sírtam iss. az lett volna még a jó ha meg kér h lökjem a hintában:S
még talán azt el is nézném de h szaladgál meg nyenyézik nekem:S ilyet még nem láttam.a 8 éves unokaöcsém érettebb mint ő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!