Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok mit gondoltok a gyereke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mit gondoltok a gyerekes fiúkról? Fiúk is írhatnak h mit gondolnak ha egy felnőtt fiú elég gyerekes

Figyelt kérdés
20 évesen már nem kéne annak lenni nem? elég idegesítő... és változni se akar.. nekem ilyen fiú nem kell:S
2010. márc. 15. 16:36
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
nem nem csak az.nem érdekli semmi. szó szerint semmi.szombaton voltunk mekiben és nekem kellett fizetni és happy mealt kért mert ő még kicsi..aztmondta őt nem érdekli a pénz ezért hozott magával..aztán kérte h sétáljunk és játszótérre kellett menni.csúzdázott meg hintázott.komolyan majdnem sírva fakadtam. beszél hülyeségeket meg néha gyerekes hangon.kértem h fejezze be de nem érdekli.rohangál mint egy hülye gyerek.normális az ilyen?
2010. márc. 15. 16:46
 12/29 A kérdező kommentje:
mondtam neki h nekem ez nem jön be.azt mondta h neki viszont tetszik és nem érdekli h más mit gondol.. azt mondta én vagyok az első lány aki szóba áll vele.aranyos jól néz ki de nekem ez nem menne.azt mondta h ő 30 évesen is ilyen lesz.tartsam is el vagy mi?:S
2010. márc. 15. 16:48
 13/29 anonim ***** válasza:
Te hülye vagy. Semmi extrém dolgot nem csinál. Úristen, szeret csúzdázni meg szaladgálni! Ha nem illetek össze, hagyd ott, de ettől még ugyanolyan normális.
2010. márc. 15. 16:49
 14/29 anonim ***** válasza:

:DDDD Na azért a csúszdázást és a játszóteret nem gondoltam :DDD És a későn érést sem így képzelem el :D Ezek szerint nem bennem van a hiba, hogy az idősebb férfiakra bukom :D

Ha nem hajlandó felnőni és nem érdekli, hogy nem fogsz vele járni hagyd a fenébe. Látszólag tényleg nem izgatja vele akarsz-e lenni, én abban sem kételkedem, hogy ez a viselkedés nem szándékos részéről, mert szerintem ez egy nőnek sem jönne be.

2010. márc. 15. 16:50
 15/29 A kérdező kommentje:
16:49. semmmi extrém dolgot? mikor csúszik és kiabál mint egy óvodás. meg körül körül rohangál engem és kb ilyen hangot ad ki h nyenyenyenye. ne mond már nekem h ez átlagos. találkoztam már pár fiúval egyikse volt ilyen gyerekes.
2010. márc. 15. 16:51
 16/29 anonim válasza:
uristen, hülye vagy?? hagyd ott!!!!!
2010. márc. 15. 16:51
 17/29 A kérdező kommentje:

16:50. hát ja:S de 20 éves..

mondtam neki h olyan lányt fog keresni aki szereti az ilyet.mondtam h ezt nem szeretik.és azt mondta h akkor marad a macija

de de szándékos:S meg is mondta

16:51 nem járok vele:) msnen most is mondja a hülyeségeit de ebből nem lesz semmi:S

esetleg valakinek volt már ilyen barátja?

2010. márc. 15. 16:53
 18/29 anonim ***** válasza:

A nyenyenyét is mondja? :DDD Hát ezen sírok :DDDD Te biztos nincs valami gond? Az ilyen elmegy egyszer kétszer poénnak, de hogy valaki szándékosan így érzi jól magát...tuti nem beteg? Most ezt viccen kívül kérdezem.

Mondjuk én továbbra is tartom azt, hogy ez szándékos...lehetetlen, hogy egy egészséges 20 éves fiatal ennyire óvodás korban legyen még.

2010. márc. 15. 16:54
 19/29 anonim ***** válasza:
Azt értem, hogy úgy szándékos, hogy nem véletlen csinálja, de nem pont arra megy ki a játék, hogy téged elijesszen? Elég érdekes módja ez az elutasításnak, de a mai világban én már semmin sem lepődnék meg.
2010. márc. 15. 16:55
 20/29 A kérdező kommentje:

aha:S a csúszdázós "visításást" nem tudom leírni h csinálta.igen szándékos mondta is:S majdnem sírtam iss. az lett volna még a jó ha meg kér h lökjem a hintában:S

még talán azt el is nézném de h szaladgál meg nyenyézik nekem:S ilyet még nem láttam.a 8 éves unokaöcsém érettebb mint ő

2010. márc. 15. 16:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!