Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mit gondoltok az ilyen fiúkról?
Nem iszik (alkoholt), nem cigizik, s persze nem drogozik. Rendes ,kedves , aranyos ,jóképű, humoros , de tudd komoly dolgokról is beszélni. Közepesen sportos. S mindig azt nézi h a barátnőjének mi a legjobb, nem csalja meg, s nem megy szórakozni csajokkal mikor van barátnője.Tiszteletben tartja a barátnője érzéseit. Van bennem küzdőszellem , h ha vmit akarok akkor elérem(legalábbis egy kapcsolatba s függetlenül az időtől).Ja s azt kifelejtettem h rejtőzik bennem kreativitás s a barátnőm szerint okos is vagyok, s nagyon megértő.
Egyetlen úgymond "hibám" van csak h nem vok vmi gazdag,tehát nincs vmi sok pézem , hisz nem találtam munkát.
(A sorolás felétől át tértem az 1. szám , 1. személybe,de ez tudatosan volt mert nem tudtam magamról tovább úgy beszélni mint egy idegenről:P )
Mielőtt valaki nagyképűnek tartana csak közlöm h ezt a kérdést azért tettem fel mert kiváncsi vok a lányok véleményére, h mit gondolnak az ilyen fiúkról, mivel a barátnőmet sajnos mikor érdeklem mikor nem ...

1. nem vok nagyképű , csak kiváncsi voltam h mi a véleménye a mai csajoknak az ilyen pasikról.
2. sohasem voltam az az "anyuci kedvece"
3. nem kérek több negatív kommentet , kösz szépen.
4. megtudtam amit akartam , s azt vontam le a kommentekből h a mai lányok inkább a velem ellentétes fiűkat kedvelik , akik isznak is s cigiznek is , mivel nagy bolygó van hová szálljon a füst.S agysejtből is van elég hadd apadjanak...
5. Téma lezárva, kivéve ha vkinek az eddigi kommenteknek az ellenkezőjét akarja mondani.
6. D O T !

Ha ilyen vagy,az fiatalként talán nem túl megnyerő,unalmasnak tűnhet mások szemében,de vannak olyan lányok is,akiknek a biztonság a legfontosabb,ezt pedig biztosítod.érzelmileg,hát anyagilag még nem.és később viszont,ha lesz egy feleséged,valószínűleg irigyelni fogják a barátnői,mivel nem mész haverozni,kocsmázni,stb.
Hacsak nem akkor jössz rá,hogy nem élted ki magad...

és NEM is szerény?!:D
ha ez mind igaz rád,akkor azt mondom, örülhet az a lány, aki a barátnőd!
Egyébként a páromra kb ugyanezek igazak...csak ő nem hangoztatja:)
21/L

Te egy igazi korlátolt, ostoba idióta vagy. Gondolom sokat bántottak a nagyok a suliban. Sajnállak.
L20

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!