Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mit gondoltok az ilyen fiúkról?

Figyelt kérdés

Nem iszik (alkoholt), nem cigizik, s persze nem drogozik. Rendes ,kedves , aranyos ,jóképű, humoros , de tudd komoly dolgokról is beszélni. Közepesen sportos. S mindig azt nézi h a barátnőjének mi a legjobb, nem csalja meg, s nem megy szórakozni csajokkal mikor van barátnője.Tiszteletben tartja a barátnője érzéseit. Van bennem küzdőszellem , h ha vmit akarok akkor elérem(legalábbis egy kapcsolatba s függetlenül az időtől).Ja s azt kifelejtettem h rejtőzik bennem kreativitás s a barátnőm szerint okos is vagyok, s nagyon megértő.

Egyetlen úgymond "hibám" van csak h nem vok vmi gazdag,tehát nincs vmi sok pézem , hisz nem találtam munkát.

(A sorolás felétől át tértem az 1. szám , 1. személybe,de ez tudatosan volt mert nem tudtam magamról tovább úgy beszélni mint egy idegenről:P )

Mielőtt valaki nagyképűnek tartana csak közlöm h ezt a kérdést azért tettem fel mert kiváncsi vok a lányok véleményére, h mit gondolnak az ilyen fiúkról, mivel a barátnőmet sajnos mikor érdeklem mikor nem ...

2009. nov. 27. 14:20
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
100%
jézusom....:D figyi, felfedeztem benned mégegy rossz tulajdonságot. nehézfelfogású vagy:D legközelebb eztis sorolhatod már a rossz tulajdonságaid közé :D
2009. nov. 27. 15:21
 22/46 anonim ***** válasza:
100%
én nem nehéz felfogásút mondanék, hanem 0 agyi szinttel rendelkező, nagyképű anyuci kedvencét.
2009. nov. 27. 15:24
 23/46 A kérdező kommentje:

1. nem vok nagyképű , csak kiváncsi voltam h mi a véleménye a mai csajoknak az ilyen pasikról.

2. sohasem voltam az az "anyuci kedvece"

3. nem kérek több negatív kommentet , kösz szépen.

4. megtudtam amit akartam , s azt vontam le a kommentekből h a mai lányok inkább a velem ellentétes fiűkat kedvelik , akik isznak is s cigiznek is , mivel nagy bolygó van hová szálljon a füst.S agysejtből is van elég hadd apadjanak...

5. Téma lezárva, kivéve ha vkinek az eddigi kommenteknek az ellenkezőjét akarja mondani.

6. D O T !

2009. nov. 27. 15:34
 24/46 anonim ***** válasza:
100%
Hehe, azt kifelejtetted a tulajdonságaid közül, hogy arrogáns vagy, és nem bírod a kritikát ^^ Am őszintén amióta megmutattad a valódi éned, sokkal inkább emberibb vagy, mint az a duma ott az elején. Ne akarj olyan lenni, inkább legyél önmagad, nem szégyen az, ha az embernek vannak emberi, negatív tulajdonságai is.
2009. nov. 27. 15:46
 25/46 anonim válasza:

Ha ilyen vagy,az fiatalként talán nem túl megnyerő,unalmasnak tűnhet mások szemében,de vannak olyan lányok is,akiknek a biztonság a legfontosabb,ezt pedig biztosítod.érzelmileg,hát anyagilag még nem.és később viszont,ha lesz egy feleséged,valószínűleg irigyelni fogják a barátnői,mivel nem mész haverozni,kocsmázni,stb.

Hacsak nem akkor jössz rá,hogy nem élted ki magad...

2009. nov. 27. 16:14
 26/46 anonim ***** válasza:

és NEM is szerény?!:D

ha ez mind igaz rád,akkor azt mondom, örülhet az a lány, aki a barátnőd!

Egyébként a páromra kb ugyanezek igazak...csak ő nem hangoztatja:)

21/L

2009. nov. 27. 16:21
 27/46 anonim ***** válasza:
NA nem minthogyha a mai srácok nagy része-tisztelet a kivételnek- nem a pénzes 'plázabiccsekre' bukna-.-
2009. nov. 27. 16:23
 28/46 anonim ***** válasza:
linkelj magadról pár képet.
2009. nov. 27. 16:35
 29/46 anonim ***** válasza:
100%

Te egy igazi korlátolt, ostoba idióta vagy. Gondolom sokat bántottak a nagyok a suliban. Sajnállak.

L20

2009. nov. 27. 16:38
 30/46 anonim ***** válasza:
Nem védeni akarom a srácot, de néhány embernek itt elég nagy arca van, ahogy elnézem. :D Csak úgy pumpálódik Belőletek a jóindulat. B*sszátok meg, depressziósak vagytok, vagy mi? :D
2009. nov. 27. 16:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!