Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mit gondoltok az ilyen fiúkról?

Figyelt kérdés

Nem iszik (alkoholt), nem cigizik, s persze nem drogozik. Rendes ,kedves , aranyos ,jóképű, humoros , de tudd komoly dolgokról is beszélni. Közepesen sportos. S mindig azt nézi h a barátnőjének mi a legjobb, nem csalja meg, s nem megy szórakozni csajokkal mikor van barátnője.Tiszteletben tartja a barátnője érzéseit. Van bennem küzdőszellem , h ha vmit akarok akkor elérem(legalábbis egy kapcsolatba s függetlenül az időtől).Ja s azt kifelejtettem h rejtőzik bennem kreativitás s a barátnőm szerint okos is vagyok, s nagyon megértő.

Egyetlen úgymond "hibám" van csak h nem vok vmi gazdag,tehát nincs vmi sok pézem , hisz nem találtam munkát.

(A sorolás felétől át tértem az 1. szám , 1. személybe,de ez tudatosan volt mert nem tudtam magamról tovább úgy beszélni mint egy idegenről:P )

Mielőtt valaki nagyképűnek tartana csak közlöm h ezt a kérdést azért tettem fel mert kiváncsi vok a lányok véleményére, h mit gondolnak az ilyen fiúkról, mivel a barátnőmet sajnos mikor érdeklem mikor nem ...

2009. nov. 27. 14:20
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:

Unalmas,szánalmas lúzer vagy, aki csak sopánkodni tud! Remélem kirúg a csajod! Puszika

25/L

2009. nov. 27. 16:58
 32/46 anonim ***** válasza:

Biztosan nagyon boldogok lehettek a barátnőddel. Szerintem nagyon aranyos, kedves vagy, minden férfinek ilyennek kéne lennie, mint neked. Örülök, hogy vannak még ilyen jólelkű és tökéletes emberek, mint te!

Ezt várod, vagy mi? Mert szerintem rohadtul nem ilyen vagy. Egy jó nagy gyökér lehetsz, aki azt hiszi, hogy önmaga körül forog az egész világ és rajta kívül más nincs is, csak a rosszak. Szánalmas vagy, és k*rvára nem tökéletes, mint amilyennek te hiszed magad.

Csak ennyit akartam, szia :)

2009. nov. 27. 17:11
 33/46 anonim válasza:
Szia!Ne is figyelj rájuk.Én szeretem az ilyen srácokat.Ahogy olvastam a kommenteket szétröhögtem az agyam,hogy 20 és 25 éves lányok miket írnak.Nem tudom mi a bajuk az olyan srácokkal akik nem hajszolják ezeket az élvezeti cikkeket.Meg ha valakinek csak annyi esze van,hogy így mondja el a véleményét akkor az mennyivel jobb???Főleg 20 és 25 évesen???Nem fog itt nektek kisregényt írni!Csak egy egyszerű kérdés volt,amire egyszerű választ kellett volna adni.(na jó pont én beszélek)Látszik,hogy nem túl okosak.25 évesen.HEH
2009. nov. 27. 17:42
 34/46 anonim válasza:
17:42 vagyok.19/L
2009. nov. 27. 17:43
 35/46 anonim ***** válasza:

14:44-es vagyok. Ismét nem csalódtam az emberismerő képességemben, mert így utólag visszaolvasva bizonyosságot nyertem afelől, hogy tényleg csak vetítesz. Mellesleg kikérem magamnak, hogy csak a kőgazdag vagy az iszik-bagózik-baszik típusú pasikra bukom. Van barátom több mint egy éve, dohányzott mikor beleszerettem, de nem azért mert dohányzott, azóta le is szokott. És ne haragudj, de nem sok észre vall, ha valaki úgy hiszi, hogy egy pohár sör után jön a többi és a detoxig meg sem áll senki.

Bármennyire is nem tetszik én is szoktam inni, és hűűűha, havonta kb 1 üveggel, de még annyival sem és a párom ugyanígy. Nah, melyik végletbe tartozom a kis lila ködben a fejedben? Egyikbe se, mi? Nem gondoltad, hogy ilyen is van? Pedig felvilágosítalak, hogy a legtöbben így élnek. Nem mindenki arra megy egy buliban, hogy másnap reggel azt se tudja hol van.

De valamiért úgy érzem, neked fölöslegesen magyarázok.

19/L

2009. nov. 27. 17:46
 36/46 anonim ***** válasza:
Jajj, hagyjuk már itt a dolgokat, elmondom, mi itt a képlet: felhúzták magukat azon, hogy Te nem iszol/cigizel, és eléggé "lenézed" azokat, nem a legjobb szó, lehet, és most támadnak. Nyugalom, emberek.
2009. nov. 27. 17:52
 37/46 anonim ***** válasza:
17:52 Én azon húztam fel magam, hogy a kérdező valótlan dolgokkal vádolt meg, csak azért, mert nem bírja a kritikát és számára egyszerűbb lenézni mindenkit aki nem úgy él vagy gondolkodik mint ő.
2009. nov. 27. 18:10
 38/46 anonim ***** válasza:
Na ugye, mondtam én, hogy ez is benne van a dologban. Hagyjuk a görcsösséget, emberek. Azt sem tudjátok, milyen a másik, lehet egymásba szeretnétek előbb-utóbb. :D
2009. nov. 27. 18:13
 39/46 anonim ***** válasza:
Szerintem meg az a baj, hogy ilyen ember sajnos minden kerekerdő egyetlen sarkában létezik, avagy szinte lehetetlen, de mégis van pár :D úgyhogy ég az a reményszikra, hasonló vagyok, csak ellenkező nemben ;) azokra meg tegyél, akik ezért beszólnak...irigykednek, ők szétrombolt agysejtű alkoholisták lesznek, te pedig egy egyetemet végzett okos ember ;) :) a barűtnőd meg nem értékel ha nem foglalkozik veled eleget...:/:S naszia :D:)
2009. nov. 27. 18:26
 40/46 anonim ***** válasza:

Az abszolut nem igaz, hogy a csajok az iszákos pasikra buknak. Már hogy néz az ki ha vagy egy buliban és egy srác elokádja magát. Hát az aztán nagyon vonzó lehet egy csaj számára nemmondom...

Nos te meg kedves barátom egy beképzelt stréber lehetsz, a leírásod még egész normális,de amit aztán kommentálsz, hát arra inkább nem szólok semmit. -.-

17/F

2009. nov. 27. 18:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!