Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mit gondoltok az ilyen fiúkról?

Figyelt kérdés

Nem iszik (alkoholt), nem cigizik, s persze nem drogozik. Rendes ,kedves , aranyos ,jóképű, humoros , de tudd komoly dolgokról is beszélni. Közepesen sportos. S mindig azt nézi h a barátnőjének mi a legjobb, nem csalja meg, s nem megy szórakozni csajokkal mikor van barátnője.Tiszteletben tartja a barátnője érzéseit. Van bennem küzdőszellem , h ha vmit akarok akkor elérem(legalábbis egy kapcsolatba s függetlenül az időtől).Ja s azt kifelejtettem h rejtőzik bennem kreativitás s a barátnőm szerint okos is vagyok, s nagyon megértő.

Egyetlen úgymond "hibám" van csak h nem vok vmi gazdag,tehát nincs vmi sok pézem , hisz nem találtam munkát.

(A sorolás felétől át tértem az 1. szám , 1. személybe,de ez tudatosan volt mert nem tudtam magamról tovább úgy beszélni mint egy idegenről:P )

Mielőtt valaki nagyképűnek tartana csak közlöm h ezt a kérdést azért tettem fel mert kiváncsi vok a lányok véleményére, h mit gondolnak az ilyen fiúkról, mivel a barátnőmet sajnos mikor érdeklem mikor nem ...

2009. nov. 27. 14:20
1 2 3 4 5
 1/46 A kérdező kommentje:
UI: 19/F
2009. nov. 27. 14:28
 2/46 anonim ***** válasza:
88%
NEM dohányzik, NEM kártyázik, NEM iszik, NEM létezik. :D
2009. nov. 27. 14:31
 3/46 Funktasztikus ***** válasza:
83%
nincs életed:D
2009. nov. 27. 14:33
 4/46 Funktasztikus ***** válasza:
83%
fiu voltam
2009. nov. 27. 14:34
 5/46 anonim ***** válasza:
78%
őszintén? amit így leírtál persze szép meg jó. de nekem úgytűnik h eléggé unalmas lehetsz. é az életed sem vmi nagyszám.
2009. nov. 27. 14:37
 6/46 A kérdező kommentje:
tudtommal csak lányok válaszát vártam :)) s am. kártyázok ha van kivel :P az itál s a dohány az agysejteket rombolja , s én okosan akarok meghalni :))
2009. nov. 27. 14:38
 7/46 A kérdező kommentje:
14:37 hidd el nem vok unalmas attól h nem iszom tök részegre magam h majd alig lássam a hazavezető utat! S megjegyeztem feljebb h humoros . S a barátnőm mindig jól érezte magát velem , s már több mint 3 éve vagyunk együtt...
2009. nov. 27. 14:39
 8/46 anonim ***** válasza:
100%

Itt egy lány válasz: szerintem erősen vetítesz. Szépen felsoroltad azokat a tulajdonságaidat amikre egy lány bukhat, vagy csak úgy gondolod, hogy tetszene neki, de valamiért a negatívumokat nem írtad le. Kivéve egyet, amiről úgy gondolod, hogy majd megszánunk. Hát nem tudom... Én nem szeretem a képmutató fiúkat.

19/L

2009. nov. 27. 14:44
 9/46 anonim ***** válasza:
78%

az, hogy van benned küzdőszellem, tetszik. az is, hogy okos vagy és nem csalod meg a barátnődet. de bocsi, nekem teljesen más kaliberű srácok jönnek be, azaz: cigi, pia mehet, határozott, vad, nem tucat, rengeteg izgalommal. de ez csak az én véleményem. örülj, hogy a barátnődnek tetszenek a dolgaid.

17L

2009. nov. 27. 14:46
 10/46 anonim ***** válasza:
100%

14.37-es vagyok. nemazért írtam h unalmas vagy mert nem iszol és nem cigizel. nincsx ezzel semmi gond.

azért írtam, mert amiket leírtál magadról, ez olyan mintha telennél a megtestesült jó, veled soha nem veszekszik senki, sőt veled csinálni sem lehet semmit.

mellesleg a seggrészegre iszom magam és a néha megiszom a haverokkal egy sört, az nemugyanaz.

eccerűen nekem úgy tűnik, h az nemigazi élet ahol mindig csak azt csinálod, ami helyes, meg ami jó. ésmost nemazt mondom h öljél embereket, és raboljál bankot. de néha vmi izgalom a életbe....néha 1-2 olyan dolog ami így rád vall, amitől te vagy te. mert az amit leírtál, abból azjönle, h egy tök eccerű, unalmas, és mindig mindenben jó gyerek vagy. ennyi.

2009. nov. 27. 14:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!