Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mit gondoltok az ilyen fiúkról?
Nem iszik (alkoholt), nem cigizik, s persze nem drogozik. Rendes ,kedves , aranyos ,jóképű, humoros , de tudd komoly dolgokról is beszélni. Közepesen sportos. S mindig azt nézi h a barátnőjének mi a legjobb, nem csalja meg, s nem megy szórakozni csajokkal mikor van barátnője.Tiszteletben tartja a barátnője érzéseit. Van bennem küzdőszellem , h ha vmit akarok akkor elérem(legalábbis egy kapcsolatba s függetlenül az időtől).Ja s azt kifelejtettem h rejtőzik bennem kreativitás s a barátnőm szerint okos is vagyok, s nagyon megértő.
Egyetlen úgymond "hibám" van csak h nem vok vmi gazdag,tehát nincs vmi sok pézem , hisz nem találtam munkát.
(A sorolás felétől át tértem az 1. szám , 1. személybe,de ez tudatosan volt mert nem tudtam magamról tovább úgy beszélni mint egy idegenről:P )
Mielőtt valaki nagyképűnek tartana csak közlöm h ezt a kérdést azért tettem fel mert kiváncsi vok a lányok véleményére, h mit gondolnak az ilyen fiúkról, mivel a barátnőmet sajnos mikor érdeklem mikor nem ...
Itt egy lány válasz: szerintem erősen vetítesz. Szépen felsoroltad azokat a tulajdonságaidat amikre egy lány bukhat, vagy csak úgy gondolod, hogy tetszene neki, de valamiért a negatívumokat nem írtad le. Kivéve egyet, amiről úgy gondolod, hogy majd megszánunk. Hát nem tudom... Én nem szeretem a képmutató fiúkat.
19/L
az, hogy van benned küzdőszellem, tetszik. az is, hogy okos vagy és nem csalod meg a barátnődet. de bocsi, nekem teljesen más kaliberű srácok jönnek be, azaz: cigi, pia mehet, határozott, vad, nem tucat, rengeteg izgalommal. de ez csak az én véleményem. örülj, hogy a barátnődnek tetszenek a dolgaid.
17L
14.37-es vagyok. nemazért írtam h unalmas vagy mert nem iszol és nem cigizel. nincsx ezzel semmi gond.
azért írtam, mert amiket leírtál magadról, ez olyan mintha telennél a megtestesült jó, veled soha nem veszekszik senki, sőt veled csinálni sem lehet semmit.
mellesleg a seggrészegre iszom magam és a néha megiszom a haverokkal egy sört, az nemugyanaz.
eccerűen nekem úgy tűnik, h az nemigazi élet ahol mindig csak azt csinálod, ami helyes, meg ami jó. ésmost nemazt mondom h öljél embereket, és raboljál bankot. de néha vmi izgalom a életbe....néha 1-2 olyan dolog ami így rád vall, amitől te vagy te. mert az amit leírtál, abból azjönle, h egy tök eccerű, unalmas, és mindig mindenben jó gyerek vagy. ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!