Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok mi vonz titeket az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mi vonz titeket az ilyen pasikban?

Figyelt kérdés
Haj 1 kiló zselé rajta 1 cm vastag szálakra fésülten mint drakulának(kb Elvis haj,ez ma a menő)igénytelen arcszőrzet mint egy jetinek.Testalkat 20 kiló vasággyal.Felső valami édi-bédi-tündi-bündi póló\pulóver,nadrág sztreccs,feszülős (anyum hordott ilyet a 80as években....:)) és persze a magassarkú sport cipő ami elvileg levegő max! Valamint persze az Iphone !!!5S!! Mert a 4 már ciki..... Autóból csak BMW,vagy Audi mert úgye az a divat hiába van jobb ugyan ilyen árkategóriában pl (Jaguár alapmodell,Mazda felső kategóriája,stb...) Na szóval mi vonz titeket az ilyen multikulti fiúcskákban? :)

#fiú #bédi #bündi #mündi
2013. dec. 19. 14:38
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
83%
A gondolkodásod gáz. Reálisan kéne nézni a világot, nem pedig a sértett egod csúcsáról.
2013. dec. 19. 14:53
 22/28 A kérdező kommentje:
Na látom már robbant a bomba,úgyhogy innentől kezdve nem reagálok,mert akik magukra vették azok már támadnak.... :D És nincs energiám "sírni",száj karatézni...:) OFF
2013. dec. 19. 14:55
 23/28 anonim ***** válasza:
Tipikus gyáva viselkedés. Elfutsz a konfliktushelyzet elől. Ezért nincs barátnőd, nem azért, mert sok a ratyi.
2013. dec. 19. 14:59
 24/28 anonim ***** válasza:

"multikulti"

Az mi szerinted?

2013. dec. 19. 14:59
 25/28 anonim ***** válasza:
Kérdező, szerintem te vagy a ratyi.
2013. dec. 19. 15:01
 26/28 anonim ***** válasza:

Pedig pontosan reális a leírása a Kérdezőnek,valamint az hogy külső alapján ítélkeznek 100%-ban a legtöbben.Undorító viselkedés.Valaki írta,hogy jajj csak a fiatalok meg hogy minden 2. ember aki szembejön ők nem olyanok,hát dehogynem.Nézz már körbe,azoknak a 90%-a ilyen mint amit fent leírt a Kérdező.A maradéka pedig bizony akik kivételek mert van belőlük én tudom pontosan. Na ők pedig mindig foglaltak,gondolhatod ha ennyien állítják már és szenvednek kapcsolat nélkül a mai világban,ők mind az ilyen lányokat keresik.Ez még rosszabb mintha egy tűt keresnél a szénakazalban komolyan mondom...

Persze lehetne bármilyen ri**ncot összeszedni az utcán,de szerinted az kinek kellene kapcsolatra?Ideig-óráig esetleg jó lenne,de másra nem.

A normálisabbak pedig nyilván komoly kapcsolatot keresnek hosszútávra,tehát az ilyenek szóba sem jöhetnek.A lányok nagy része ezzel ki is esett.

2013. dec. 19. 15:04
 27/28 anonim ***** válasza:
76%
A reményvesztett lúzerek beszélnek így. Ha nem tetszenek a dolgok változtass rajtuk bäszod, bár tudom, hogy nem fogsz, akárcsak a többi itt picsogó sem, mert az akaratotok a béka szaros segge alatt van.
2013. dec. 19. 15:19
 28/28 tevetke ***** válasza:

Szerintem is sokat foglalkozol másokkal és tényleg ez a "savanyú a szőlő" dolog árad belőle.

Ha te nem vagy ilyen, mint amit leírtál, akkor miért irigyled tőlük azokat a felszínes, (általában) semmirevaló lányokat akiknek ez a típus jön be?!?!

Nem, nem igaz, hogy minden lánynak ez jön be, nekem sem! Nem, nem csak úgy mondom. Pl a barátomtól is annyit "várok el", hogy a fanszőrzetét röviden tartsa. Normális szőrzettel rendelkezik (lábán, hasán, mellkasán, arcán stb.) és igenis szeretem, mert férfias! Nem bukok a túlzottan lecsupaszított fiúkra/ férfiakra, nem tetszik az ülepes nadrág, sem a túl passzos.

2013. dec. 19. 15:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!