Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mit néztek meg a pasikban mikor elkezdtek vele beszélgetni pl discoba vagy stb?

Figyelt kérdés

ugyértem mialapján válaszátok ki hogy kivel áltok szóba és mikor mentek el inkább onnan?

illetve a késöbbiekben mi a fontos nektek 1 pasiban?

2011. máj. 27. 11:54
 1/6 anonim ***** válasza:
Én amikor leállok beszélgetni egy sráccal azt szoktam megnézni, hogy mennyire ápolt. Nekem ez nagyon fontos, nem szívesen tudnék beszélgetni egy olyannal, akinek tiszta zsír a haja, hatalmas nagy koszos körmei vannak, hót sárgák a fogai, vagy tök koszos a ruhája... szerintem nagyon fontos az ápoltság meg az igényesség. Másodjára azt nézem meg, hogy milyen a stílusa. Ha csak egy laza stílusú srác (sport cipő, farmer vagy bemelegítő nadrág + póló) akkor az bejön nekem, viszont ha egy ilyen hormonzavaros, díszb*zi (szűk, csőszárú nadrág tornacipővel + ing) akkor ettől kifejezetten frászt kapok. Az meg csak hab a tortára, ha egy atom vékony, alacsony srácról van szó. Utálom az ilyen díszköcsögöket akikben semmi férfiasság nincs. Ami még számomra nagyon fontos, hogy milyen az arca a srácnak. Tetszik ha van egy borosta, de nem szakáll. :) Na asszem nagyjából összeírtam mindent amiket így első pár pillanatban megnézek mindig. Ezek után jönni a többi... szeme, a viselkedése és a többi. De persze azért mert ezeket leírtam, nem jelenti azt hogy nekem csak a külső a fontos. Fontos számomra a belső tulajdonság is, de erről csak pár szót írok, ugyanis erről nagyon sok ideig tudnék mesélni, hogy belsőre milyen típusú srác tetszik. :) Én nagyon odaadó, figyelmes, kedves, segítőkész és érzékeny vagyok a barátommal szemben. (ha épp van:)) Fontos az is még számomra, hogy szeresse a szüleit, a családját, tudjon alkalmazkodni hozzám mindig, legyen empatikus, érzékeny és romantikus. Nagyjából ennyi, ebbe belefoglaltam a fontosabbakat. :D Bocsi ha hosszú lett. :)
2011. máj. 27. 13:38
 2/6 anonim ***** válasza:

a szeme, hogy megtudjam, sugázik-e vagy teljes sötétség honol-e odabent, aztán az összhatást, meg h mennyire talpraesett, ha mondjuk nyomulni akar.

egyébként nekem a kéz is fontos, nem szeretem a selyemtapintású kezet egy fiún, legyen nagy és erős

a későbbiekben pedig mindent. a legfontosabb h egyenes legyen, érezzen vmiféle tiszteletet irántam, hű legyen, legyen jó kiállása, húzza ki magát, meg legyen benne jó adag humorérzék, vadság, és hülyeségre való hajlam. meg az is elengedhetetlen h jókat lehessen vele dumálni. és szeressen koncertre járni, meg bulizni:D meg tudjon szexelni, és szexmániás legyen

20L

2011. máj. 27. 14:49
 3/6 anonim ***** válasza:

"meg tudjon szexelni, és szexmániás legyen"

Ez tetszik, máskor meg pont az a bajotok, ha szexmániássak a fiúk. :)

2011. máj. 29. 10:26
 4/6 anonim ***** válasza:
Discóban nem lehet komoly kapcsolatot építeni!
2011. máj. 29. 10:49
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem szórakozóhelyen is lehet komoly kapcsolatot építeni, nekem egy 3 éves kapcsim lett:)
2011. máj. 29. 11:19
 6/6 anonim válasza:
Arc,szem,alak:)Akkor beszélnék vele,de ha mondjuk a természete goromba,idegesítő vagy dumagép lenne,akkor minnél hamarabb elhúznék.
2012. febr. 25. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!