Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mit néztek meg a pasikban mikor elkezdtek vele beszélgetni pl discoba vagy stb?
ugyértem mialapján válaszátok ki hogy kivel áltok szóba és mikor mentek el inkább onnan?
illetve a késöbbiekben mi a fontos nektek 1 pasiban?
a szeme, hogy megtudjam, sugázik-e vagy teljes sötétség honol-e odabent, aztán az összhatást, meg h mennyire talpraesett, ha mondjuk nyomulni akar.
egyébként nekem a kéz is fontos, nem szeretem a selyemtapintású kezet egy fiún, legyen nagy és erős
a későbbiekben pedig mindent. a legfontosabb h egyenes legyen, érezzen vmiféle tiszteletet irántam, hű legyen, legyen jó kiállása, húzza ki magát, meg legyen benne jó adag humorérzék, vadság, és hülyeségre való hajlam. meg az is elengedhetetlen h jókat lehessen vele dumálni. és szeressen koncertre járni, meg bulizni:D meg tudjon szexelni, és szexmániás legyen
20L
"meg tudjon szexelni, és szexmániás legyen"
Ez tetszik, máskor meg pont az a bajotok, ha szexmániássak a fiúk. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!