Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mi vonz titeket az ilyen pasikban?
Figyelt kérdés
Haj 1 kiló zselé rajta 1 cm vastag szálakra fésülten mint drakulának(kb Elvis haj,ez ma a menő)igénytelen arcszőrzet mint egy jetinek.Testalkat 20 kiló vasággyal.Felső valami édi-bédi-tündi-bündi póló\pulóver,nadrág sztreccs,feszülős (anyum hordott ilyet a 80as években....:)) és persze a magassarkú sport cipő ami elvileg levegő max! Valamint persze az Iphone !!!5S!! Mert a 4 már ciki..... Autóból csak BMW,vagy Audi mert úgye az a divat hiába van jobb ugyan ilyen árkategóriában pl (Jaguár alapmodell,Mazda felső kategóriája,stb...) Na szóval mi vonz titeket az ilyen multikulti fiúcskákban? :)2013. dec. 19. 14:38
1/28 anonim válasza:
Hát engem nem az ilyen vonzz!
A barátom is extrémnek mondják,de Ő más,nem ilyen.
Ez gusztustalan.
És a lányokat ebben a pénz vonzza.
2/28 anonim válasza:
Semmi. Nem jönnek be a rövid hajú, divathuszár képződmények. Nekem más tetszik egy pasiban, amiket felsoroltál egy se.
3/28 anonim válasza:
Neked nincs jobb dolgod mint ilyen butaságokat itt kérdezni?
4/28 A kérdező kommentje:
Ebbe elvileg semmi gusztustalan nincs,ez az átlag ma... :) Ja meg a kötött pulcsi amit anyám adott rám elsőben 6 évesen (mert ne volt más) az kimaradt a listából.... Ma már az is divat...
2013. dec. 19. 14:42
5/28 anonim válasza:
Engem az ilyenbe az vonzana, hogyha meglátom, akkor utána egy hétig röhögök.
6/28 A kérdező kommentje:
Időpont ma 14:42 Privát üzenet
Neked nincs jobb dolgod,mint nem magadra venni a kérdést? :)
2013. dec. 19. 14:43
7/28 anonim válasza:
Tudod mi az a multikulti te véglény?
8/28 A kérdező kommentje:
érdekes válaszok ,még érdekesebb,hogy 5ből 4 lányt ugyan ilyen kaliberű fiúkkal látok... :) Na de kinek mi....
2013. dec. 19. 14:44
9/28 anonim válasza:
Lány vagyok... és nem vettem magamra a kérdést. - csak szerintem abszurd. Túlzol és árad belőled a féltékenység. Elsősorban is minek foglalkozol ennyire másokkal? - mert ez az irigy emberekre jellemző, akiknek nincs más örömük. Kettő inkább dolgoznál az egyéniségeden, hogy ne itt köpködj.
10/28 anonim válasza:
persze most senkinek sem jön be, de igazából mindenki döglik ezekért.
nem hiába minden fiú így néz ki.
nem hiába anonim ez az oldal.
na hagyjuk már lányok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!