Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok mit szerettek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mit szerettek az f-proton pofozógép pasikban, akik veletek gyengéd, de más gyenge fiút ok nelkül nagyon megpofoznak minden ok nélkül?

Figyelt kérdés
Mert erre felizgultok? És nektek ez bejön? Izgi mikor épp veri azt a szerencsétlen fiút?
2011. nov. 21. 09:38
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem tudom honnan veszed, hogy ez a lányoknak bejön. Gondolom, tudsz egy hasonló példával szolgálni. De egy fecske nem csinál nyarat.
2011. nov. 21. 09:39
 2/7 A kérdező kommentje:
DE igen is bejön. Még a normálisnak is.
2011. nov. 21. 09:42
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem fogod megmagyarázni, hogy minden nő arra gerjed, hogy egy pasi nála gyengébb pasikat ok nélkül felpofoz.
2011. nov. 21. 09:44
 4/7 A kérdező kommentje:
Határozottan így van.
2011. nov. 21. 09:50
 5/7 anonim ***** válasza:

Akkor én az egyetemes kivétel vagyok.

Normális lány vagyok és még nem is találkoztam ilyen fiúval, mit a fent említett. Igaz az én köreimben ez el ítélendő. Plusz eszmei szabály is tiltja.

22/L

2011. nov. 21. 09:55
 6/7 atilis ***** válasza:
Igazat adok a kérdés feltevőjének, mert sajnos egyre inkább e felé halad a világ. És lányoknak igenis bejön ez, nem mondom, hogy mindenkinek, mert általánosítani nem lehet, de igenis tetszik nekik. Persze láttam már olyat is, hogy a lány is kapott egy sallert, mert más nem volt kéznél. De van ilyen, igen.
2011. nov. 21. 09:58
 7/7 anonim ***** válasza:
52%
Mert az ilyenek jól néznek ki, a jellem pedig nem számít a lányoknak.
2011. nov. 21. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!