Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok mi vonz titeket az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mi vonz titeket az ilyen pasikban?

Figyelt kérdés
Haj 1 kiló zselé rajta 1 cm vastag szálakra fésülten mint drakulának(kb Elvis haj,ez ma a menő)igénytelen arcszőrzet mint egy jetinek.Testalkat 20 kiló vasággyal.Felső valami édi-bédi-tündi-bündi póló\pulóver,nadrág sztreccs,feszülős (anyum hordott ilyet a 80as években....:)) és persze a magassarkú sport cipő ami elvileg levegő max! Valamint persze az Iphone !!!5S!! Mert a 4 már ciki..... Autóból csak BMW,vagy Audi mert úgye az a divat hiába van jobb ugyan ilyen árkategóriában pl (Jaguár alapmodell,Mazda felső kategóriája,stb...) Na szóval mi vonz titeket az ilyen multikulti fiúcskákban? :)

#fiú #bédi #bündi #mündi
2013. dec. 19. 14:38
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Na én rohadtúl nem így nézek ki , és mégis van barátnőm. Elmondom neked hogy akik ilyen "fiúk"ra buknak azok általába csak a gyors kalandvágy érdekében élnek . Szóval ne általánosíts ..
2013. dec. 19. 14:47
 12/28 A kérdező kommentje:
Ha már valaki leírja a véleményét az köpköd jellemző reakció azok részéről,akik magukra veszik... :) Egyéniség,hát inkább járkálok snowboardos cuccokban mint egy kötött mellényben,és villogtatom a szőrtelen mellkasom valami idétlen angol felirattal rátetoválva :)
2013. dec. 19. 14:48
 13/28 anonim ***** válasza:
37%
Szerintem jól látja a kérdező a dolgokat és jogos a kérdés, bennem is felmerült már, hogy mi a sz*rt esznek ezeken a kis b*zikon
2013. dec. 19. 14:48
 14/28 anonim ***** válasza:
100%

Most komolyan ez a pár lány, aki szerintetek fel van ide regisztrálva határozza meg az összes lányt a világon? El vagytok tévedve. Lehet, h fel van ide regisztrálva 3 gót csaj, na az 100%, h abból egyiknek se jön be amit írtál.

Ha kicsit a féltékenykedésetek alábbhagyna, akkor talán észrevennétek, hogy hopp... nem minden csaj bukik az általatok leírtakra.

Nem kérek priviket, köszi.

2013. dec. 19. 14:49
 15/28 anonim ***** válasza:
72%
valakinek nem telik bmwre iphone 5sre és kidobták a pulcsiját...:( ugye kérdező?
2013. dec. 19. 14:50
 16/28 A kérdező kommentje:

Időpont ma 14:45-- ugyan ezt akartam írni,mint Te,csak már inkább nem,mert kitörne a HÁBORÚ! :D

Időpont ma 14:48

17/28 anonim ***** válasza:
76%
És te miért gondolod, hogy a snowboardos cuccaidtól különb vagy? Nem értem. Elvileg minden ember egyenlő... utálom ezt a felsőbbrendű érzést. Ha nem csak a saját szemszögedből néznéd a világot, és sajnálkoznál, azon, hogy a lányok miért erre meg arra buknak, akkor tudnád.
 18/28 A kérdező kommentje:
Hoppá Nincs autóm,és csak SIMA I5öm van ... úgye miylen gáz vagyok? :\ ma 14:50 :)
2013. dec. 19. 14:52
 19/28 anonim ***** válasza:
76%

Már az elején leszögezném, hogy egyik "kategóriába" sem tartozom. De nyilván azt eszik rajtuk a lányok, hogy nem csak rínak mindenért, hanem lépnek is. Ha jól körbenéznél csak a nagyon fiatalok öltöznek így és 1-2 kivétel még az idősebb korosztályból. Mégis minden 2. ember a barátjával/barátnőjével jön szembe az utcán. Ők vajon, hogy szereztek barátnőt?

Ja, hogy őket nem veszed észre? Akkor nyisd ki a szemed. Ne csak a kiskamaszokat bámuld. Vagy tetszenek neked is ? :D

2013. dec. 19. 14:52
 20/28 A kérdező kommentje:

17/18

Nem vagyok én külömb senkitől... :) De lassan felcserélődik a nemek szerepe... :)

2013. dec. 19. 14:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!