Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kedvesem zsidó, Az én családom pedig erősen jobboldali, a kapcsolatunkat tiltják, mit tegyek?

Figyelt kérdés
20 éves lány vagyok,reormátus vallású.A kedvesem 23.Egy koncerten ismertem meg 1 éve eggyütt vagyunk.A családom viszont erőteljesen jobbos,apám és két fivére leginkább.Én nem osztom a nézeteiket,büszke vagyok rá hogy magyar vagyok,de az előitélet távol áll tölem.A párommal úgy gondoljuk,tiszteletben kell tartani egymást meg a családokat is,nem kell egymást gyözködni,csak elfogadni.Aztán nemrég bemuttattam a családnak:édesanyám volt az egyetlen aki kedvese bánt vele,apám majdnem kidobta,s miután elment mrgmondta h nem találkozhatok vele többet,mert megalázok midekit vele.És ha tovább csinálom a f...ságaim,eltilt anyámtol meg a hugomtol(akivel mellesleg imádjuk egymást,kicsi még 7 éves,de ez se számít)Az ő családjánál is voltunk,ők normálisan viselkedtek velem,nem érztették,h egy "senkiházi gój "lennék,ahogy apám mondta ezzel kapcsban.Imádjuk egymást nem bírjuk egymás nélkül ki.A párom már bármre hajlandó lenne h elfogadják,pedig egy büazke ember ő is.Nem értem miért nem lehetünk eggyütt,a párom az egyik legjobb ember a világon.légyszives olyanok ne irjanak akik nem a helyzet megoldását segitenék,igy is van elég gyülölet!

2013. dec. 18. 14:06
1 2 3 4 5 6
 51/53 Valaci01 válasza:
Mindenképp a párodat válaszd! Ha apád igazán szeretne, nem viselkedne így. A párod és az ő apja hozzáállásából láthatod, hogy viselkedik egy szerető apa. Mi lesz, ha elutasítod a párod, és apád a következőt sem fogadja el? Ha a párod visszafogad is, a sebet amit ejtesz nem biztos, hogy be tudod gyógyítani.
2014. dec. 25. 14:52
 52/53 anonim ***** válasza:

Na mi van mi?

Együtt vagytok még?

2016. júl. 4. 19:16
 53/53 anonim ***** válasza:

Ez engem is érdekelne.

"Sőt a páromat is rettentesen sárba alázta,mikor beszélt vele,azt mondta neki,h takarodjon Izraelbe a bandájával,meg h eljön az idő mikor a magyar ember kiveti magából őket,mint gennyes kelést.A páro erre még annyi rosszat se szólt neki mint én tettem vna."

Azért kalap az (akkori?) párod elôtt.

2016. júl. 5. 20:51
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!