Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kedvesem zsidó, Az én családom pedig erősen jobboldali, a kapcsolatunkat tiltják, mit tegyek?

Figyelt kérdés
20 éves lány vagyok,reormátus vallású.A kedvesem 23.Egy koncerten ismertem meg 1 éve eggyütt vagyunk.A családom viszont erőteljesen jobbos,apám és két fivére leginkább.Én nem osztom a nézeteiket,büszke vagyok rá hogy magyar vagyok,de az előitélet távol áll tölem.A párommal úgy gondoljuk,tiszteletben kell tartani egymást meg a családokat is,nem kell egymást gyözködni,csak elfogadni.Aztán nemrég bemuttattam a családnak:édesanyám volt az egyetlen aki kedvese bánt vele,apám majdnem kidobta,s miután elment mrgmondta h nem találkozhatok vele többet,mert megalázok midekit vele.És ha tovább csinálom a f...ságaim,eltilt anyámtol meg a hugomtol(akivel mellesleg imádjuk egymást,kicsi még 7 éves,de ez se számít)Az ő családjánál is voltunk,ők normálisan viselkedtek velem,nem érztették,h egy "senkiházi gój "lennék,ahogy apám mondta ezzel kapcsban.Imádjuk egymást nem bírjuk egymás nélkül ki.A párom már bármre hajlandó lenne h elfogadják,pedig egy büazke ember ő is.Nem értem miért nem lehetünk eggyütt,a párom az egyik legjobb ember a világon.légyszives olyanok ne irjanak akik nem a helyzet megoldását segitenék,igy is van elég gyülölet!

2013. dec. 18. 14:06
1 2 3 4 5 6
 21/53 anonim ***** válasza:
83%

"nekem az a pesszimista tippem hogy megromlik a kapcsolatod de dacból mellette maradsz szenvedni mintsem azt halld otthom hogy "mi megmondtuk""

Itt nem "mi megmondtuk" van, hanem "én megparancsoltam" van. Ez a különbség.

Az pedig lehet, hogy megromlik a kapcsolata a párjával, de akkor mi történik? Szakítanak, és mindketten élik tovább a saját, SZABAD, nyugodt életüket külön-külön. Nem fogják azt mondani, hogy "mi megmondtuk", mert nincs mi, ez nem egy család, hanem az apuka által befenyített emberek összessége, ahol a szexuális visszaélések, lelki bántalmazás, stb. minden napos.

Nincs itt mi, nincs itt otthon: rabság van és szabadság. Nem kell hazamenni, mert nincs hova, hazamenni. Csak az a megoldás, ha ezt a családot több külön háztartásra bontják.

Én sem véletlenül költöztem el 18 évesen. 2 éve egyedül élek, és köszönöm szépen, de sokkal jobban megvagyok, és nem mondta nekem senki, hogy "de Ő megmondta".

20/F

2013. dec. 18. 14:58
 22/53 anonim ***** válasza:
71%
Nem az a baj, hogy a családod jobboldali. Ez mindenkinek a saját egyéni döntése. Az a baj, hogy az apád egy vén hülye kretén. És mindenki hibás abban, hogy hagyjátok neki a diktátor szerepet. De a barátod kiállhatna magáért. Legalább ő ne hagyná neki ezt a szemét játszmázást.
2013. dec. 18. 15:14
 23/53 A kérdező kommentje:
nem tudom miért jelentene 1000xes rizikofaktort.igen lehet szétmennénk de az se zsidó volta miatt lnne hanem mert nem jöttünk ki.
2013. dec. 18. 15:29
 24/53 A kérdező kommentje:
Nem akart a barátom tiszteletlen lenni,és én kértem h ne avatkozzon bele.Anya próbált vele beszélni már nem is egyszer hasztalan volt,csak összeveszett vele.
2013. dec. 18. 15:31
 25/53 A kérdező kommentje:

Az pedig lehet, hogy megromlik a kapcsolata a párjával, de akkor mi történik? Szakítanak, és mindketten élik tovább a saját, SZABAD, nyugodt életüket külön-külön. Nem fogják azt mondani, hogy "mi megmondtuk", mert nincs mi, ez nem egy család, hanem az apuka által befenyített emberek összessége, ahol a szexuális visszaélések, lelki bántalmazás, stb. minden napos.

Szexuális visszaélés?????????ILyen nem történt nálunk,nem tudom,miből gondolod.Amúgy sajnos igaz,amiket irsz,max annyi szexuális visszaélés volt (már ha ez az)h a haverja apűnak erőszakosa nyomult,de nem volt "kötelező"vele "járni",se bármit tenni.Csak apám örült na neki ha "összzejövünk"és kifejezte rosszallását h nem voltam partner ebben.Mondjuk nem értem miért lett vna nekem jó egy apám korabeli pasival,akit nem szeretek de mind1

2013. dec. 18. 15:36
 26/53 A kérdező kommentje:
Most a karácsony kapcsán pedig áll a bál.Mivel ugye a párom családjánál nincsen,úgy akartuk megoldani(persze án vtam a hülye h azt hittem h apám belemegy)h nálunk leszünk,de persze apám ezt is bojkottálta(a szeretet ünnepén,csak jegyzem meg nem fontos egymás elfogadása?a párom eljött vna a család se ellenezte)
2013. dec. 18. 15:45
 27/53 anonim ***** válasza:
63%
Kedves kérdező. Elhiszem hogy szereted apádat, de te is ismered a mondást. Az ember megválogathatja a barátait (eme esetben a párodat)de a családtagjait nem. Én összeugrottam egyszer annó apámmal amiért neki esett anyámnak és a két testvéremnek. És igen feljelentést tettünk. Hála az égnek amíg nem fajul el nem is kell erre gondolni. De tenmagad is elmondtad is érzed hogy amit apukád tesz az nem helyes. Én kívánom neked, hogy mihamarabb megoldódjon a helyzeted, és VIVÁ néked és párodnak ;-)
2013. dec. 18. 16:09
 28/53 anonim ***** válasza:
30%

Nagyon sz@r élete lesz apádnak és rettentő csapásokat von magára ha ezen a hozzáállásán nem változtat és nem tér meg,igazából csak sajnálni tudom szerencsétlent.Tudom kemény szavak,de ez az igazság.Jézus Krisztus mondta,hogy : "ti vagytok az én testvéreim és aki titeket áld az áldott,aki titeket átkoz az átkozott."Jézus pedig zsidó volt és az ő testvérei is zsidók voltak.Ezért ilyen nehéz a magyarság sorsa ezért zúdult ránk annyi csapás a történelmünk során mert a magyarok mindig átkozták az ő választott népét és ezért átkozottak lettek.A zsidók meg azért sikeresek az üzletben meg mindenben mert ők áldottak.Ezt kéne elmagyaráznod neki bár tudom nem sok értelme van,ha a bibliára nem hallgat akkor valószínűleg rád sem fog.

Én az ilyenek miatt szégyenlem,hogy magyar vagyok,ezért is-bár nincsenek zsidók a felmenőim közt-én is lélekben inkább zsidónak érzem magam.

Sajnálom,ezzel nem akarok itt senkit megbántani de így érzem.Van is egy szép kitűzőm amit a kabátomon büszkén hordok,fehér alapon egy kis kék Dávid csillag.Neked is csak azt tanácsolhatom ne hagyd magad,büszkén vállald föl amit érzel és akit szeretsz.A családod gondolkodása a beteg nem a tiéd.Sok sikert és minden jót kívánok nektek.

2013. dec. 18. 17:54
 29/53 anonim ***** válasza:
76%
na az ilyenektől viszont én is undorodom, mint az utolsó kommentelő...
2013. dec. 18. 19:22
 30/53 anonim válasza:
79%

# 28

Ha esetleg jo pontokat akartal szerezni a kommentaroddal zsido olvasok kozott, nem hinnem hogy sikerult.

2013. dec. 18. 21:37
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!