Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kedvesem zsidó, Az én családom pedig erősen jobboldali, a kapcsolatunkat tiltják, mit tegyek?
"nekem az a pesszimista tippem hogy megromlik a kapcsolatod de dacból mellette maradsz szenvedni mintsem azt halld otthom hogy "mi megmondtuk""
Itt nem "mi megmondtuk" van, hanem "én megparancsoltam" van. Ez a különbség.
Az pedig lehet, hogy megromlik a kapcsolata a párjával, de akkor mi történik? Szakítanak, és mindketten élik tovább a saját, SZABAD, nyugodt életüket külön-külön. Nem fogják azt mondani, hogy "mi megmondtuk", mert nincs mi, ez nem egy család, hanem az apuka által befenyített emberek összessége, ahol a szexuális visszaélések, lelki bántalmazás, stb. minden napos.
Nincs itt mi, nincs itt otthon: rabság van és szabadság. Nem kell hazamenni, mert nincs hova, hazamenni. Csak az a megoldás, ha ezt a családot több külön háztartásra bontják.
Én sem véletlenül költöztem el 18 évesen. 2 éve egyedül élek, és köszönöm szépen, de sokkal jobban megvagyok, és nem mondta nekem senki, hogy "de Ő megmondta".
20/F
Az pedig lehet, hogy megromlik a kapcsolata a párjával, de akkor mi történik? Szakítanak, és mindketten élik tovább a saját, SZABAD, nyugodt életüket külön-külön. Nem fogják azt mondani, hogy "mi megmondtuk", mert nincs mi, ez nem egy család, hanem az apuka által befenyített emberek összessége, ahol a szexuális visszaélések, lelki bántalmazás, stb. minden napos.
Szexuális visszaélés?????????ILyen nem történt nálunk,nem tudom,miből gondolod.Amúgy sajnos igaz,amiket irsz,max annyi szexuális visszaélés volt (már ha ez az)h a haverja apűnak erőszakosa nyomult,de nem volt "kötelező"vele "járni",se bármit tenni.Csak apám örült na neki ha "összzejövünk"és kifejezte rosszallását h nem voltam partner ebben.Mondjuk nem értem miért lett vna nekem jó egy apám korabeli pasival,akit nem szeretek de mind1
Nagyon sz@r élete lesz apádnak és rettentő csapásokat von magára ha ezen a hozzáállásán nem változtat és nem tér meg,igazából csak sajnálni tudom szerencsétlent.Tudom kemény szavak,de ez az igazság.Jézus Krisztus mondta,hogy : "ti vagytok az én testvéreim és aki titeket áld az áldott,aki titeket átkoz az átkozott."Jézus pedig zsidó volt és az ő testvérei is zsidók voltak.Ezért ilyen nehéz a magyarság sorsa ezért zúdult ránk annyi csapás a történelmünk során mert a magyarok mindig átkozták az ő választott népét és ezért átkozottak lettek.A zsidók meg azért sikeresek az üzletben meg mindenben mert ők áldottak.Ezt kéne elmagyaráznod neki bár tudom nem sok értelme van,ha a bibliára nem hallgat akkor valószínűleg rád sem fog.
Én az ilyenek miatt szégyenlem,hogy magyar vagyok,ezért is-bár nincsenek zsidók a felmenőim közt-én is lélekben inkább zsidónak érzem magam.
Sajnálom,ezzel nem akarok itt senkit megbántani de így érzem.Van is egy szép kitűzőm amit a kabátomon büszkén hordok,fehér alapon egy kis kék Dávid csillag.Neked is csak azt tanácsolhatom ne hagyd magad,büszkén vállald föl amit érzel és akit szeretsz.A családod gondolkodása a beteg nem a tiéd.Sok sikert és minden jót kívánok nektek.
# 28
Ha esetleg jo pontokat akartal szerezni a kommentaroddal zsido olvasok kozott, nem hinnem hogy sikerult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!