Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan frissítsem meg a kapcsolatunkat?

Figyelt kérdés
Tegnap a barátom kitört és elmondta,hogy nem jó neki ez a kapcsolat,mert nem megyek vele sehova,nem csinálok neki programokat..csak néha néha feljön hozzám,szex és ennyi..9 hónapja vagyunk együtt és ő az első barátom. Én nagyon szívesen vinnék új dolgokat a kapcsolatunkba (nem szex terén),de mivel ő az első nincs tapasztalatom és nem tudom mit csináljak..szeret koncertekre járni,szereti a romantikát..segítsetek légyszíves nagyon fontos lenne,nem akarom elveszíteni..(olyan dolgokat mondjtok légyszi,amihez nem kell sok pénz,mert sajnos nincs pénzem,csak havonta vagy 500ft..) csak komoly vlaszokat szeretnék:)előre is köszi:) 18L
2013. nov. 25. 12:43
 1/8 ASOT ***** válasza:
És miért nem mész el vele? Kifizetné a belépődet? vagy dolgozik már?
2013. nov. 25. 12:44
 2/8 anonim ***** válasza:

F5 kislány...

Amugy kompromiszumot kell kötni hogy valahol az ő és a te igényeid közt legyen.

2013. nov. 25. 12:47
 3/8 A kérdező kommentje:
dolgozik igen:) meg azt is mondta hogy az se tetszik,neki hogy nem hagyon azt hogy segítsen nekem...de pénteken meghalt egy nagyon jó barátom autó balesetben,és tudta a barátom h szarul vagyok és még csak felém se nézett...de mégis szeretem..s
2013. nov. 25. 12:50
 4/8 anonim ***** válasza:

Vannak nyáron szabadtéri ingyenes koncertek.

Van a mozi éjszakája, múzeumok éjszakája, ezeknél a jegy olcsóbb és éjszakai program.

Nyáron lemehettek strandolni egy tóhoz vagy a Tiszára, Balatonra. Ingyenes (majdnem, utazás pénzbe kerül.)

Most tél van, vannak ilyen vásárok, azokra is el lehet menni csak a szórakozás miatt, esetleg ha látsz valami olcsót és tetszik akkor megveheted.

Felmehettek a gellért hegyre, ingyen van.

Kimehettek a Margit szigetre. Az is ingyen van.

Sétálhattok a városban, az is ingyen van.

De minden könnyebb lenne, ha pl. felemelnéd az aranyos popódat így 18 évesen, és elmennél diákmunkára 1 napot minden hónapban, akkor a lehetőségek tárháza nyílik meg elötted. :D

2013. nov. 25. 12:56
 5/8 anonim ***** válasza:

Csomó olyan dolgot lehet csinálni, amihez nem kell pénz, még is jó móka. Pl. egy közös kirándulás, természetjárás. Szép a táj, friss a levegő és nem zavar titeket semmi...

Ha nincs a közelben erdő, sétálhattok a városban is.

Társasjáték, vetkőzős póker. Én 25 vagyok, párom 33, mi van hogy scrabble-t játszunk esténként, de néha pókerezünk, vagy snapszerozunk ehhez sem kell pénz.

Néha beülhettek valahova egy üdítőre, vagy forrócsokira, ezek max. 300 forintba kerülnek, annyit szerintem nyugodtan megengedhetsz magadnak.

2013. nov. 25. 12:59
 6/8 anonim ***** válasza:

De pl sétálni a parton ősszel, télen is romantikus, már ha bírod hogy befagy a feneked.

Ha havazik elmehettek szánkózni, korcsolyázni.

Parkban építhettek hóembert.

Szilveszterkor házibuliba mehettek.

2013. nov. 25. 12:59
 7/8 anonim ***** válasza:

Télen sok családnál van disznóvágás. Az is fullra jó program, csak dolgozni kell.

Remélem a három post amit írtam már elég lesz. Legyél kreatív drága! :)

2013. nov. 25. 13:02
 8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen:)))) nagyon aranyos vagy/aranyosak vagytok:)
2013. nov. 25. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!