Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan frissíthetném fel a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan frissíthetném fel a kapcsolatunkat?

Figyelt kérdés

Párommal már lassan 5 éve vagyunk együtt. Nagyon szeretem, imádom, de sajnos kiszerelmesedett belőlem. Szeret, de nem szerelmes. Sokat vitáztunk, szétmentünk, majd megkeresett, és újra együtt vagyunk. Nem akarom elveszíteni, nem nagyon tudok nélküle élni. Azt szeretném kérni, hogy adjatok tanácsot, hogyan tudnám újra belobbantani a lángot. Nem kérem, hogy írjátok le hogy ennek semmi értelme, stb. Szeretnék küzdeni érte, amíg lehet. Nagyon nagy szíve van, kedves, odaadó, de valamiért meg akar felelni a haverjainak, és nem mutatja ki az érzéseit, csak részegen. Táplálja belém a reményt, de úgy tűnik hogy azt sem tudja mit akar. Szóval azt kérném, hogy adjatok sok sok jó tanácsot.

Köszönöm!

2013. nov. 23. 02:15
 1/8 anonim ***** válasza:

Nos, ha már nem szerelmes, akkor nincs mit tenni. Egy ember nem tud újra lángot lobbantani, mert az hormonális...

Viszont ellentmondást észlelek: részegen tudja csak kimutatni? Haverjainak akar megfelelni? Akkor kérdés,

hogy valóban szeretett-e, vagy csak akkori haverjai

álláspontja volt.

Egy ember vállalja a cselekedeteit, tetteit, döntéseit

minden esetben, és ne más irányítsa, mert akkor csak egy

DROID !

2013. nov. 23. 02:23
 2/8 anonim ***** válasza:
Szerintem meg nagyon jól tudja mit akar: sunát, folyamatosan. Szóval pont addig marad veled, akit már megunt és nem szeret, amíg nem jön neki egy új nő. Azért ment vissza hozzád, mert rájött, hogy az ingyenpiña nem hullik az égből. Az meg hogy részegen "kimutatja az érzelmeit" erre ne építs, részegen a legtöbb ember még az aznap megismert idegenbe is szerelmes, ezért olyan könnyű a leitatott lányokat elcsábítani. Lépj tovább, mert ennek nagy csalódás lesz a vége.
2013. nov. 23. 02:49
 3/8 anonim ***** válasza:
windows update
2013. nov. 23. 02:54
 4/8 A kérdező kommentje:
mikor külön voltunk, nem jött össze mással, mert mindenkiben engem látott. egy csaj ráhajtott, megkérdezte hogy járnak e, de nemet mondott. igazából, tanácsok kellenek, sajnos, így küldő szemmel, nem tudjátok, hogy milyen is ő, és hogyan viselkedik. nem az 'ingyen pina' miatt vagyunk együtt, mert ha ugy akarom nem adok neki és ennyi...lehetőségem van itthagyni, de nem tudom, a szívem mást diktál, érzem hogy még van esély, csak nem tudom hogy hogy csináljam, és mit. olyasféle visszahódító hadművelet kellene, ami nem csak abból áll hogy szexin dobálom magam. ötletes dolgokat akarok csinálni, de nem tudom hogyan kezdjek hozzá
2013. nov. 23. 03:05
 5/8 A kérdező kommentje:
a windows update megvolt, de sajna a win7en sem szeret passziánszozni..:/ :D de azért köszi ;D
2013. nov. 23. 03:06
 6/8 A kérdező kommentje:
biztos vagyok benne, hogy szeretett..szeret. szépeket mond nekem, hozzám bújik, simogat, puszil (..nem csak részegen) ezzel táplálja bennem a reményt. mikor hozzám vágta, hogy ez így neki nem jó már, kérdeztem, hogy akkor miért ad reményt, miért keresett meg, erre azt felelte, hogy én csak bebeszélem magamnak a reményt. tudom, hogy belül ugyanolyan szerető, érzelmes férfiú, csak úgy érzem, fél kimutatni az érzéseit, nehogy mások lássák, hogy sebezhető. nagyon nagy szíve van, és mikor belenézek a szemébe, látom azt akibe beleszerettem annó. velem az a baj, hogy érdeklődő vagyok, legalábbis ez zavarja, meg, hogy szeretnék vele együtt szórakozni menni, de neki ez nem tetszik, amit megértek, hisz egy helyen élünk, míg nem lesz munkám, albim. de olyan rossz, hogy lemaradok olyan dolgokról ami neki jó, ahol élvezi az életet.
2013. nov. 23. 03:13
 7/8 anonim ***** válasza:

"szeretnék vele együtt szórakozni menni, de neki ez nem tetszik"

Ez már veszett fejsze. Szerintem ha szeretne akkor minden percét együtt töltené veled, és egyedül nem menne sehova... főleg nem buliba... Ha szeretne, akkor nem a barátai lennének az elsők, hanem te. Nyisd ki a szemed. Megunt, és csak hülyít már. Mást szeret, vagy más tetszik neki... Jobb ha dobod, és keresel egy normális másik srácot aki tényleg szeret, önmagadért.

"nem mutatja ki az érzéseit, csak részegen"

Részegen össze vissza beszél kanosan, az neked érzelem kimutatás? Nos ott a net, neten nem látják a haverjai, ha ott sem ír semmit, akkor meg miről beszélünk? Ne ragaszkodj ennyire hozzá... ez a hajó elment.

2013. nov. 23. 12:06
 8/8 anonim ***** válasza:
De amúgy járj konditerembe, formáljad magad, vegyél fel szexy ruhákat, smink stb, meg szőke haj... aztán hajrá...
2013. nov. 23. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!