Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kedvesem zsidó, Az én családom pedig erősen
jobboldali, a kapcsolatunkat tiltják, mit tegyek?
Figyelt kérdés
20 éves lány vagyok,reormátus vallású.A kedvesem 23.Egy koncerten ismertem meg 1 éve eggyütt vagyunk.A családom viszont erőteljesen jobbos,apám és két fivére leginkább.Én nem osztom a nézeteiket,büszke vagyok rá hogy magyar vagyok,de az előitélet távol áll tölem.A párommal úgy gondoljuk,tiszteletben kell tartani egymást meg a családokat is,nem kell egymást gyözködni,csak elfogadni.Aztán nemrég bemuttattam a családnak:édesanyám volt az egyetlen aki kedvese bánt vele,apám majdnem kidobta,s miután elment mrgmondta h nem találkozhatok vele többet,mert megalázok midekit vele.És ha tovább csinálom a f...ságaim,eltilt anyámtol meg a hugomtol(akivel mellesleg imádjuk egymást,kicsi még 7 éves,de ez se számít)Az ő családjánál is voltunk,ők normálisan viselkedtek velem,nem érztették,h egy "senkiházi gój "lennék,ahogy apám mondta ezzel kapcsban.Imádjuk egymást nem bírjuk egymás nélkül ki.A párom már bármre hajlandó lenne h elfogadják,pedig egy büazke ember ő is.Nem értem miért nem lehetünk eggyütt,a párom az egyik legjobb ember a világon.légyszives olyanok ne irjanak akik nem a helyzet megoldását segitenék,igy is van elég gyülölet!
hohó már bocs kérdező de a karácsony mint szeretet ünnepe pont hogy a családról szól nem pasikról csajókról még a jegyes is amolyan határeset......
Jézus pedig csak egy ideig volt zsidó de nem származásban hanem vallásban addig míg meg nem keresztelkedett illetve kezdett el tanítani
2013. dec. 18. 22:13
32/53 A kérdező kommentje:
Nos köszi mindenkinek a választ...
2013. dec. 19. 00:06
33/53 A kérdező kommentje:
A szeretet ünnepe szerintem szól a szüleimrol hugomrol,a páromrol a barátaimrol,mindenkirol akit szeretek...A 28 ast megértem h igy teljesen nem értunk egyet,de köszönöm a jokivánságokat a barátom nevében is :)De mégis,ha a családrol szól,akkor apa minek fenyeget h kirak engem?NEKI NEM A CSaLÁDROL SZOL A KARÁCSONY?Én nem a vérszerinti édes lánya vagyok?többet ér neki h utálja a párom,minth engem szeressen,s boldognak lásson...ne tudjátok meg mit érzek annyira bánt h aludni meg enni se birok.APA MAGA MEGMONDTA H NEM LENNE BAJA A FIUVAL HA NEM ZSIDÓ LENNE.Nem a jelleme hanem a származása a baja.Amugy azon gondolkodtam,h mi lenne ha egyszer kiderulne,hogy bennunk is csorged zsido vér?v roma?sose lehet tudni
2013. dec. 19. 00:19
34/53 anonim válasza:
Fején találtad a szöget, de szerintem mindannyian tudtuk eddig is: édesapád számára nem a szeretet ünnepe a karácsony, sőt, számára semmilyen nap nem a szeretetről szól. Hanem az irányításról, birtoklástól, hatalomtól való függésről. A szeretet, ha van is benne egy csöppnyi irántatok, sajnos elbújik a gyűlölet mögött, amit a világ iránt érez, és belétek kapaszkodik.
Szerintem te is tudod, hogy az lenne a helyes, ha kirúgnád édesapád alól a talajt. Ha nem koppan egyet, akkor soha, de soha nem fog tükörbe nézni. Ilyen családot bűn fenntartani egyszerűen. A szexuális visszaélésekről pedig nem biztos, hogy tudsz, mert nem csak te lehettél az áldozat. Simán elképzelhető, hogy az édesanyádnak, a fiú vagy lány testvéreidnek van olyan emléke, amit nem szívesen osztana meg... Egyébként az, hogy kvázi "felkínált" a haverjának, és a szemedre hányta, hogy miért utasítod vissza, az szexuális visszaélés. Ugyanis nem vagy a vagyontárgya. Az egy dolog, hogy erőszakkal nem kényszerített, de ettől függetlenül az Ő fejében még lejátszódott a dolog..
2013. dec. 19. 00:45
35/53 A kérdező kommentje:
hmm kedves északai válaszoló nem tudom...mondjuk remélem semmi nem történt senkivel kizártnak tartom h molesztálta vna a hugom,vagy anyával erőszakos lett vna(nincs fiutesó).Legalábbis remélem h igy volt,ütni se ütött meg még egyikünket se.De néha a szó is fáj annyira.
Eddig igyekeztem nem megbántani,nem mosolyogtam me stb,pedig néha igen eros tulkapásai vannak.azt h nem a szeretet unnepe a karácsony neki,egy elozo válaszra irtam meg,h vki irta h ez a család ünnepe.Az a baj,h hiába mondanám h feljelentem mert nem hinné el,nem ijesztené meg.A mésik h hogyan költözzek el?A páromhoz mehetnék de még ő is a szüleivel él,mert tanul,és főképp mert beteg az édesanyja.Nem akarok hozzájuk menni,mert nincs jogom magamat a nyakukba varrni.Volt már szó erről,de nem mert még korainak tartom.Összeköltözni v nem sztem közös elhatározásbol kell mert már olyan szintre ért a kapcsolatunk,nem mert le kéne lépnem otthonrol.A párommal közös albi meg azárt nem lenne jó mert bér öt támogatnák engem nem.Én meg nem akarok a nyakán élni(diák vagyok még)diákmunkára az óráim miatt heti 2x mehetek.Az kemény:30e egy hó,amibol a cuccaim bérlet kaja ruha stb fizetem ki.Més 5letem nincs.Meg azért fura lenne összeköltöni,azelott h szexeltunk vna.De már lassan nem latok más utat,sajnos.Am apa megigérte h ir a kurucinfónak,h nem tud velem mit kezdeni már ás kér tanácsot.Lehet figyelni(már aki nézi)az olvasói rovatot...
2013. dec. 19. 01:46
36/53 anonim válasza:
Én a párommal hasonló helyzetben költöztem össze. Igaz, mi már szexeltünk előtte. De mindkettőnk hasonlóan rosszul érezte magát otthon. Mi is mindketten diákok vagyunk és heti 1-3 napot tudunk dolgozni. Mi annyival vagyunk jobb helyzetben, hogy a szülők azért adnak némi pénzt, mert annyira nem sértődtek meg, szóval éhen semmiképp nem halnánk, illetve Ő megkeres 30-40 ezret diákmunkával én meg 60-80 ezret.
2013. dec. 19. 01:57
37/53 anonim válasza:
Szóval én sem tudom hirtelen, hogy annyi pénzből hogy lehet kijönni de nekünk így sikerül. Nem élünk luxuskörülmények között, de jól érezzük magunkat együtt.
2013. dec. 19. 01:58
38/53 anonim válasza:
Másrészt, ha anyagilag megtehetik a párod szülei, akkor egy ideig segíthetnek neked, legalább amíg a családi helyzet lerendeződik.
2013. dec. 19. 01:59
39/53 A kérdező kommentje:
Most erősen gondolkodóba ejtettetek.Ő am jól érzi magát otthon de eljönne a kedvemért.Hát lehet jó lenne a dolog így...csak nem akarom élösködö benyomását kelteni...szerintetet?esetleg ha késobb visszafizeném?
2013. dec. 19. 02:06
40/53 A kérdező kommentje:
Meg zavar a szex kérdése is.Nem vagyok bigott,csak valahogy nagyon fura lenne így összeköltözni?Vhogy a szitut nem tudom elképzelni h most külön aludnánk,eggyütt és nem szexelnénk v mér ugyis mindegy alapon igen?Lehet én vagyok mániákus h ezen lovagolok..de nekem ez fura nagyon...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!