Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kedvesem zsidó, Az én családom pedig erősen jobboldali, a kapcsolatunkat tiltják, mit tegyek?

Figyelt kérdés
20 éves lány vagyok,reormátus vallású.A kedvesem 23.Egy koncerten ismertem meg 1 éve eggyütt vagyunk.A családom viszont erőteljesen jobbos,apám és két fivére leginkább.Én nem osztom a nézeteiket,büszke vagyok rá hogy magyar vagyok,de az előitélet távol áll tölem.A párommal úgy gondoljuk,tiszteletben kell tartani egymást meg a családokat is,nem kell egymást gyözködni,csak elfogadni.Aztán nemrég bemuttattam a családnak:édesanyám volt az egyetlen aki kedvese bánt vele,apám majdnem kidobta,s miután elment mrgmondta h nem találkozhatok vele többet,mert megalázok midekit vele.És ha tovább csinálom a f...ságaim,eltilt anyámtol meg a hugomtol(akivel mellesleg imádjuk egymást,kicsi még 7 éves,de ez se számít)Az ő családjánál is voltunk,ők normálisan viselkedtek velem,nem érztették,h egy "senkiházi gój "lennék,ahogy apám mondta ezzel kapcsban.Imádjuk egymást nem bírjuk egymás nélkül ki.A párom már bármre hajlandó lenne h elfogadják,pedig egy büazke ember ő is.Nem értem miért nem lehetünk eggyütt,a párom az egyik legjobb ember a világon.légyszives olyanok ne irjanak akik nem a helyzet megoldását segitenék,igy is van elég gyülölet!

2013. dec. 18. 14:06
1 2 3 4 5 6
 11/53 A kérdező kommentje:
Nagyon kedves vagy utolsó.Megkértem mindenkit,h csak akkor írjon ha segíteni szeretne.A hozzászólásodból nem ez jön le
2013. dec. 18. 14:35
 12/53 anonim ***** válasza:
0%
Nagyon tévedsz,ha azt hiszed,hogy az apád nem szeret.Félt,és teszem hozzá teljesen jogosan.Nem olyan időket élünk már,mint régen.Bár azt mondjuk nem értem,miért tilt el anyádtól meg a húgodtól.
2013. dec. 18. 14:36
 13/53 A kérdező kommentje:
Fel nem jelenteném azért.De ne tudd meg milyen érzés ez.De bezzeg mikor a haverja,aki 41 éves rám hajtott,s alig tudtam lekoptatni,az nem volt baja,sőt modta is h milyen bolond vagyok,hogy egy ilyen "jómódú,hazafias embert ""elhajtok".
2013. dec. 18. 14:38
 14/53 A kérdező kommentje:

De miért félt?Sose voltam egy csélcsap jellem,nem iszok,partizok,nem bagózok,"nem forgok közkézen".Ha szeret,miért beszél velem kutyaként?(pedig elvileg a zsidók tartanak engem kutyának,mégis a saját apám beszál velem ugy)Miért tiltana el?

1.Mert igy tud nyomást gyakorolni,bűntetésből

2.Mert eszelősen dühös

3.H a hugpm meg ne fertőzzem "zsidó imádattal

2013. dec. 18. 14:41
 15/53 anonim ***** válasza:
47%

A 10-es válaszoló segíteni akar, és szerintem ő adta a legütőképesebb fegyvert a kezedbe, csak te félreértetted.

1. Le kell szarni apádat. Bocsi, de ő egy korlátolt bigott zsebnáci. Simán hülye. Az okát nem tudja, de utálkozik.

2. Apád ha ezért mert te a párodat választod eltiltana a családtól, meg lehet neki említeni a nevezett jogszabályt, és azt, hogy ha megpróbálja megtenni, te nem félsz a rendőrséghez fordulni. Valószínű zsidób*zinak fog titulálni és meggyűlöl, de tudod a családot ahova születsz nem választhatod meg. A barátaidat és a leendő családodat viszont igen. És ha apád ész érvekkel nem meggyőzhető, hogy a párod rendes gyerek és a vallás, az csak egy dolog, és nem a párod fogja tönkretenni a világot (mint amivel a jobbosok szeretik telefröcsögni a közéletet), ő egy jóravaló gyerek és szereted, szeret téged, jó családból származik, és térjen észre. tehát ha nem tudod meggyőzni akkor bizony a 10-es válaszoló által említett jogszabály egy ütőképes eszköz a kezedben, hogy a testvéredet, anyukádat ne tiltsa el tőled, és ne dobhasson ki csak úgy otthonról. Egyébként 18 éves elmúltál, nem tartozik felelősséggel irántad, és nincs joga már semmiben korlátozni irányítani. Ennyi.

2013. dec. 18. 14:43
 16/53 anonim ***** válasza:
33%
Kérdező! Az édesapád eszerint valóban tulajdonaként, vagyontárgyaként kezel. Ehhez nincs joga, és amit tesz, szabadságvesztéssel büntetendő. Jelentsd fel, mert ez a dolog nagyon el is durvulhat. Előbb-utóbb biztosan feljelenti valaki emiatt a magatartás miatt, de ahhoz lehet, hogy nagyon durva dolgokat kell tennie, és sokkal súlyosabb büntetést is fog kapni. Ha most jelented fel, a "szigorú" magyar bíróság még lehet, hogy fel is menti, vagy valami enyhébb büntetési tételt szab ki. (pl. felfüggesztett büntetés). Viszont ha ez folytatódik, akkor lehet, hogy tesz valami olyat, amiért már letöltendő büntetést fog kapni. Például ha megüt téged, vagy a párodat, és emiatt valaki más feljelenti. Bár ha jól sejtem, előfordult már, hogy megütött valakit a családból.
2013. dec. 18. 14:44
 17/53 anonim ***** válasza:
0%

"sőt modta is h milyen bolond vagyok,hogy egy ilyen "jómódú,hazafias embert ""elhajtok"."

Ezek után még inkább azt mondanám, hogy ha a párod miatt a családodat megpróbálja eltiltani tőled akkor jelentsd fel. Le nem ültetik nyugi, csak kap egy ejnyét, de már nagyon kinéz a csókának egy kiadós csicskalángos.

18/53 anonim ***** válasza:
100%

Apád eléggé elvakult, én is jobbos vagyok, de ő már inkább soviniszta. A feljelentgetés undorító, gerinctelen dolog, ebben az esetben egyáltalán nem indokolt.

Én a helyén kezelném őt a helyedben, amint lehetőséged lesz, teremts magadnak különálló életet, apád pedig attól függően kapjon szerepet benne, hogy mennyire viselkedik veled korrekten. Minél kevésbé tud beleavatkozni az életedbe, annál jobb. Itt nem csak a párválasztásodról van szó, hanem minden másról is.

19/53 anonim ***** válasza:
51%

valószínűleg én is olyan lennék mint apád ha hasonló szituba kerülnék.

azon gondolkozz el hogy hány olyan szitu van hogy "halálos a szerelmünk, ő nekem a csúcs, nem tudom elképzelni az életemet nélküle"....késöbb meg szétmegy az "álompár" mert mégsem olyan szép és jó minden mint azt gondolták az elején.

nos ha zsidó a hapsid az kapásból 1000szeres rizikófaktort jelent,mert megnő a nézeteltérések lehetősége. azt sem tudjuk hogy ez csak annyira zsidó hogy körül van metélve sluszpasz vagy tényleg vallásos teszem azt tartja a kósert,esetleg hol vallásos hol nem ahogy az érdeke kínálja?

nekem az a pesszimista tippem hogy megromlik a kapcsolatod de dacból mellette maradsz szenvedni mintsem azt halld otthom hogy "mi megmondtuk"

2013. dec. 18. 14:50
 20/53 anonim ***** válasza:

A 10-es válaszoló vagyok.

Nem az a baj az apukával, hogy "jobbos". Szerintem sem a jobboldaliság, sem a hazafiság nem ezt jelenti, de ahhoz is megvan a joga, hogy utálja a zsidókat és lenézze a nőket. Ahhoz viszont nincs, hogy másokat irányítson, kihasználjon, fenyegessen. És most jelenleg ezt teszi, mert:

- oda akart adni a "haverjának". Ez a legundorítóbb dolog, amit egy apa tehet. Tulajdonként kezelni a saját lányát...

- elszigetel a párodtól, ezzel bűncselekményt követ el

- erőszakosan viselkedik és érzelmileg (de lehet, hogy fizikálisan is) terrorizálja a családtagjait

Erőszakkal pedig nem kényszeríthet titeket semmire. Édesapád nem bűnöző igazából, hanem egy beteg ember, de amiket elkövet azért, hogy a saját fájdalmát enyhítse, csakhogy eközben mások számára túl nagy szenvedést okoz. Tehát nyilvánvaló, hogy nem alkalmas arra, hogy Ő legyen a családfő. Neki segítség kell, ami azt jelenti, hogy semmiképp nem szabad teljesen elszigetelődnötök tőle, de ezt a családot a mai formájában mindenképpen fel kell szabdalni, mert ebbe több ember is belerokkan a végén. Külön kell költöztetni édesapádat, és csak úgy szabad vele egy légtérben lennetek, hogy NÁLATOK van az ütőkártya, és nem nála. Ennek az első lépése, hogy feljelented. Pszichiáterre van szüksége, mert fel kell ismernie, hogy milyen kárt okoz más emberekben.

A feljelentés az egyetlen logikus lépés ahhoz, hogy ép ésszel és ép testel kimeneküljetek ebből a terrorból.

2013. dec. 18. 14:54
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!