Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Én vagyok a hülye, hogy nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én vagyok a hülye, hogy nem akarom elfogadni a párom gyerekét?

Figyelt kérdés
18 éves vagyok, a párom 30. Van egy 10 éves fia aki az anyjával lakik. Én a kapcsolatunk elején mondtam neki, hogy nem szeretném, ha a gyerekét odaköltöztetné hozzánk, ha nálunk lenne mint nyaralás vagy bármi. Ő menjen hozzá ha akar, de én nem szeretem azt a gyereket. Ha ez így nem tetszik neki, akkor hagyjuk egymást. Ahhoz képest azóta ő mindig a gyerekét akarja hozzánk hozni. Mondtam neki, hogy akkor menjünk szét, hagyjuk egymást. Erre ő üvöltözik velem, meg hogy szeret. Ezzel csak jobban kiábrándulok belőle. Szerintem nekem van igazam, én amikor megismerkedtünk szóltam neki. Vélemény?
2013. dec. 10. 11:42
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
Megint a 12:22-es vagyok. Ha a párod hagyja, hogy közé, és a fia közé állj, és téged választ a fia helyett, akkor ő is hülye!
2013. dec. 10. 13:10
 22/26 anonim ***** válasza:
73%
Egy 10 éves fiút, aki ráadásul hasonlít a párodra és akivel még sosem találkoztál miért utálsz? Érdekel hogy ez hogy lehetséges.
2013. dec. 10. 13:36
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
12.22-es jól felhúztad magad. :) Igazat adok neked. 11.53-as voltam. :):):)
2013. dec. 10. 14:16
 24/26 anonim ***** válasza:
Megint a 12:22-es vagyok. Igen, nagyon felhúztam magam. Tudta a Kérdező, hogy van egy fia a párjának! Ha annyira utálja a gyerekeket, akkor minek kezdett ki olyan férfival, akinek van gyereke! A gyerekek a legfontosabbak a világon! Remélem ha a Kérdezőnek lesz gyereke, és nem a gyerek apja lesz a párja, majd ő is választásra kényszeríti!
2013. dec. 10. 14:33
 25/26 anonim ***** válasza:
100%
Te még egy gyerek vagy,minek kell neked egy felnőtt férfi??Ni cs jogod szólni az apának,hogy nem viheti a gyereket saját házába,Ő a gyereke mindig az első lesz neki,tehát inkább keress egy hozzád hasonló korút,ne rinyálj.
2013. dec. 10. 14:34
 26/26 anonim ***** válasza:
88%

Annyira provokatív a kérdésed és a hozzászólásod is olyan undorító, hogy szerintem Te ezt az egészet csak kitaláltad.

Nagyon buta vagy és éretlen, nem is tudom mit láthat benned a párod, amiért még mindig veled akar lenni. Jaa, de meg van! Egy lyukat középen...:)

Menjetek szét, mindenki jobban jár.

19/N

2013. dec. 10. 15:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!