Nem tudom elfogadni a párom gyerekét, vélemény erről?
Nem értem az abortuszos dolgot.
A gyakorlatban hogy képzeled: ne találkozzon a fiával? Vagy amikor együtt vannak te mindig elmész otthonról?
Nem hiszem, hogy ez működne hosszú távon.
Nem kell, hogy szeresd a gyereket, de általában az ilyen hozzád hasonló kis hárpiák szokták elszakítani a gyereket az apjától. Igazából mi a problémád?? Az hogy nincs közös gyereketek, vagy mi, esetleg féltékeny vagy?
Ha nem tudod elfogadni hogy már van egy gyereke, akkor keress egy másik férfit.
Tyű de sok okos van itt, nem tudom ha ti lennétek ilyen helyzetben mennyire lenne a nagy a szátok vajon..?
Azt írta bunkó, alattomos, szóval akkor ti lenyelnétek, csak mert a párotok fia? Haha.. Akkor jó nagy birkák vagytok!
Igenis le kell ülni és megbeszélni, nem viselkedhet így egy gyerek sem senkivel!
Na azért én kíváncsi lennék, hogy tényleg olyan alattomos és bunkó-e az a fiú. Igazából eddig csak annyi jön le a leírtakból, hogy félted a pénzt, amit esetleg a gyerekre költ.
És tényleg, ki rángatott el az abortuszra? A te döntésed volt, most már együtt kell vele élned, gondolom fegyvert nem szorítottak a fejedhez közben.
Ha a párodnak van már egy gyereke, azt el kell fogadnod, vagy keress valaki mást. Szeretned nem kell, de figyelembe kell venned, hogy ő egy gyerek, te meg felnőtt vagy. Természetesen, ha nálatok van, akkor is viselkednie kell, és be kell tartania az ottani szabályokat.
Csak en nem ertem a sztorit???
Annyi oke h nem szereti a parja fiat. Meg gondolom nagy a korbkulonbseg kozottuk. Ja meg h alattomos, bunko a fia.
Na mi van????? A tobbibol egy rohadt szot sem ertek. Ki vitt es mikor abortuszra? Meg ki kivel el most? Annyira ertelmetlenul van fogalmazva h hihetetlen...de lehet velem van a gond...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!