Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én vagyok a hülye, hogy nem akarom elfogadni a párom
gyerekét?
Figyelt kérdés
18 éves vagyok, a párom 30. Van egy 10 éves fia aki az anyjával lakik. Én a kapcsolatunk elején mondtam neki, hogy nem szeretném, ha a gyerekét odaköltöztetné hozzánk, ha nálunk lenne mint nyaralás vagy bármi. Ő menjen hozzá ha akar, de én nem szeretem azt a gyereket. Ha ez így nem tetszik neki, akkor hagyjuk egymást. Ahhoz képest azóta ő mindig a gyerekét akarja hozzánk hozni. Mondtam neki, hogy akkor menjünk szét, hagyjuk egymást. Erre ő üvöltözik velem, meg hogy szeret. Ezzel csak jobban kiábrándulok belőle. Szerintem nekem van igazam, én amikor megismerkedtünk szóltam neki. Vélemény?
Nem vagy még kész egy gyerekre, ami teljesen normális 18 évesen, pláne, hogy 10 éves kész gyereket kapnál. Neked és neki is igaza van, és mind kettőtök hibázott, mikor összekötöttétek az életeteket. Te gondolhattad volna, hogy előbb utóbb együtt akar lenni a gyerekével, ő meg -mivel mondtad neki-tudta, hogy nem fogod elfogadni.
Menjetek szét, mert ez nem fog így működni, de ezt ti is tudjátok.
2013. dec. 10. 11:59
12/26 anonim válasza:
olyan nincs, h nem engedi, h szétmenjetek. nem csak ő szakíthat, te is, amikor békülni akar, ahhoz te is kellesz. állj a sarkadra és hagyd el, mert ez se neked, se a pasinak, se a kisfiúnak nem jó. a pasid nem a megfelelő nővel jött össze (így nem lehet hozzáállni egy kisgyerekhez, de aláírom, h túl fiatal is lehetsz ahhoz, h "pótanyuka" legyél) és te pedig nem a megfelelő pasival. ezt kell belátnod. menj el és ne takarózz azzal, h ő nem hagyja,h vége legyen
2013. dec. 10. 12:01
13/26 anonim válasza:
Úgy értettem hogy éretlen vagy még Te is. Jól írta az előző, nem illetek egymáshoz. És egyet jól jegyezz meg, gyerekessel ne kezdj ha ilyen a hozzáállásod. Komolyan gondoltad hogy a saját lakásában nem fogadhatja a kisfiát???? A gyerekes pasikat tudod gyerekestől kell elfogadni, vagy ha ez nem megy akkor ne kezdj ilyenekkel.
2013. dec. 10. 12:03
14/26 anonim válasza:
Ha nem jó, lépj! Lehet valakivel akkor is szakítani, ha azt a másik nem örömmel fogadja! A fiáról nem fog lemondani és arról sem, hogy hazavigye a saját gyerekét akkor, amikor akarja! Ha neked ez nem jó, nem felel meg, és nem tudtok kompromisszumot, akkor menj tovább az úton és keress mást!
2013. dec. 10. 12:09
15/26 anonim válasza:
Egy gyereket nincs jogod elválasztani az apjától! Szóval ha Neked nem tetszik a helyzet, akkor lépj le!
2013. dec. 10. 12:22
16/26 anonim válasza:
Na, ez a vége, mikor felnőtt férfiak éretlen, butuska tinikkel jönnek össze. Én már régen kidobtam volna azt, aki a gyerekem és közém akar állni, illetve aki ki mer olyat ejteni a száján, hogy utálja a gyerekemet. Szakítani lehet ám úgy is, hogy a másik nem akarja. Nem kell kéretni magad, ha menni akarsz menj. A barátodnak és a fiának is csak jót tennél. Te pedig keress valami hozzád hasonló érettségű fiút.
2013. dec. 10. 12:30
17/26 anonim válasza:
A 12:22-es vagyok. Amikor azt mondtad a párodnak, hogy ne menjen hozzátok a fia, mert nem szereted, a helyében páros lábbal rúgtalak volna ki!!!
2013. dec. 10. 12:32
18/26 anonim válasza:
Nem Te vagy a hülye, hanem a párod hogy nem dobott még ki mint macskát sz.rni.
2013. dec. 10. 12:46
19/26 anonim válasza:
Van okod utálni a gyereket, vagy csak szimplán az a bűne, hogy megszületett? Undorító a hozzààllásod. Elvárod, hogy a párod hanyagolja a gyerekèt miattad. Remélem egyszer tőled is ezt várja majd valaki.
Le elehet pontozni, de akkoris ez a vélemènyem.
Eszembe nem jutna azt kèrni a pàromtól, hogy hanyagolja a kislànyát miattam. Sőt, az exével sincs semmi bajom, ha többet talàlkoznánk, jóban is lennénk.
2013. dec. 10. 13:00
20/26 anonim válasza:
Megint a 12:22-es vagyok. Szóval arra a kérdésedre, hogy Te vagy-e a hülye, a válasz: Igen!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!